Isis van Graas
Isis van Graas Life 29 mei 2019
Leestijd: 4 minuten

Benieuwd welk festival bij jou past? Dit is jouw perfecte ‘festivalmatch’ volgens je sterrenbeeld

Het festivalseizoen is van start gegaan en je hebt vast al wat tickets weten te bemachtigen. Gezellig met de meiden of met je lover ga jij deze zomer helemaal uit je dak. Toch benieuwd welke festival er het allerbeste bij jou past volgens je horoscoop? Kijk snel bij je sterrenbeeld en kom erachter.

Wij hebben een lijstje gemaakt met de festivals die perfect matchen bij jouw sterrenbeeld.

Lees ook: Shop nu de leukste Primark festival items voor een paar euro

Dit festival wil je in je agenda volgens je sterrenbeeld

Welk sterrenbeeld jij bent kan vertellen welk festival er perfect voor jou is en waar je dus sowieso naartoe wilt. Ben jij energiek en sensueel? Dan is Vunzige Deuntjes misschien wel wat voor jou. Ben je betrouwbaar? Nou ja, je snapt het. Snel verder lezen dus.

Stier – 21 maart – 21 mei

Laat zien wat je waard bent tijdens Tomorrowland 2019. Als een echte Stier ben jij je hele leven lang al volhardend in alles wat je doet en dat zal nu vruchten afwerpen. Tomorrowland is namelijk al een tijdje uitverkocht, maar jij bent dé persoon om toch dat ene kaartje te scoren via TicketSwap.

Tweeling – 22 mei – 21 juni

Je kunt je dit festivalseizoen je zorgeloos uitleven. Maar pas op, door je levendige persoonlijkheid maak je af en toe de verkeerde keuzes en is het handig als je ook tijdens festivals goed op jezelf let. Vergeet niet plezier te maken dit festivalseizoen en dat kan je het beste doen bij Amsterdam Open Air.

Kreeft – 22 juni – 21 juli

Op het gebied van vriendschap ga jij echt mega lekker dit seizoen Kreeft. Vier daarom je verjaardag eens een keer op een festival. Kies er wel eentje uit die niet zo mega duur is zoals Concert At Sea, want er gaan zonder twijfel vriendinnen zijn in je groepje die zuinig willen zijn.

Leeuw – 22 juli – 22 augustus

Leeuw, jij bent een alfa-persoon en komt af en toe neerbuigend over. Toch houd je van mensen om je heen en ga je dus graag naar een mega druk festival. Daarom is Lowlands het perfecte festival voor jou. Super druk, goede sfeer en warme temperaturen. Laat de jacht maar beginnen.

Maagd – 23 augustus – 23 september

Dit festivalseizoen staat bij jou in het teken van oerhollandse gezelligheid samen met je beste vriendinnen. Meezingen met de foutste hits, een biertje erbij en jouw dag is compleet. Laat nu net Gelderpop voor de deur staan/

Weegschaal – 24 september – 23 oktober

Keuzes maken is voor jou vaak lastig, dus kiezen tussen festivals en muziekgenres is voor jou een opgave. Pinkpop staat voor de deur en aangezien jij wel wat over hebt voor een van top tot teen geregeld festival vind je het niet erg om wat meer te betalen voor een ticket.

Schorpioen – 24 oktober – 22 november

Dit festivalseizoen ontmoet jij je nieuwe liefde op een van de leukste festivals ter wereld, namelijk Sziget. Hoewel je voor dit festival een reis gaat maken, heb jij wel wat over voor een festival met muziek en kunst. Neem je beste vriendin mee om alle juice over je potentiële lover mee te delen en vergeet niet te genieten.

Boogschutter – 23 november -21 december

Doordat je altijd goedgehumeurd bent en af en toe onverantwoordelijk, ga jij het op een festival als Vunzige Deuntjes het helemaal naar je zin hebben. Schud je heupen los samen met je beste vriendinnen.

Steenbok – 22 december – 20 januari

Het liefst pak jij dit seizoen alle festivals mee, maar helaas is dat een onmogelijke taak. Je kiest ervoor om het hippe gedoe even links te laten liggen en kiest dit jaar voor het Indian Summer Festival om even uit je comfortzone te treden.

Waterman – 21 januari – 18 februari

Ritme en originaliteit zit in je bloed en dat ga je deze zomer laten zien op WOO HAH! Door je eigenzinnigheid krijg je het voor elkaar om veel nieuwe vrienden te maken en als je het ergens niet mee eens bent, uit je dat zonder gêne. Je mag dan wel op WOO HAH! tussen al die pittige tantes staan, maar dat weerhoudt je niet.

Vissen – 19 februari – 20 maart

Je waant je dit seizoen in de zevende hemel en voelt je als een vis in het water op het Vogelvrij festival. Alle festivalbezoekers valt het op dat jij helemaal op je plek bent en je ontmoet nieuwe mensen die je aan het denken zetten.

Lees ook: 8 x de leukste cowboy laarsjes waarmee je op elk festival wil worden gezien

Reageer op artikel:
Benieuwd welk festival bij jou past? Dit is jouw perfecte ‘festivalmatch’ volgens je sterrenbeeld
Sluiten