Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 15 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

Hier is ‘ie! Dit is de line-up van de allerleukste festival kapsels van 2020

Hoewel het op dit moment nog hard waait en veel regent, kunnen we ons al bezighouden met het nieuwe festivalseizoen en – misschien nog wel belangrijker – onze nieuwe looks. Wat gaan we dit jaar meemaken op het festivalterrein? Laten we het checken: dit zijn de allerleukste festival kapsels van 2020.

Festivals geven je het beste excuus om letterlijk alles uit de kast te halen. Ga jij voor een rock-achtige look of houd je het klassiek bij een bohemian style?

De leukste festival kapsels voor aankomend seizoen

Naast het samenstellen van een aantal outfits komen ook de kapsels weer aan de orde. Als je haar maar goed zit, toch? Het thema wat we dit jaar vooral terug zien, is heel veel extra gebruik van kleuren. Daarnaast is een haarketting (ja, je hoort het goed) het nieuwe accessoire dat je wil aanschaffen dit seizoen. Benieuwd voor welke trend jij gaat? Scroll dan snel verder.

1. Lichtroze lokken

Ook al is het verven van je haar niks nieuws op het gebied van festival trends, het is en blijft een goede manier om de show te stelen. Omdat roze tinten dit voorjaar helemaal hip zijn, kan je het best kiezen voor een lichtroze kleurspoeling. Zo wordt het niet te overweldigend.

2. Een rommelige knot

Naast gekleurde lokken, is een rommelige knot ook een festival kapsel dat nooit uit de mode raakt. Het staat lekker nonchy en misschien nog wel belangrijker, het zit lekker én je hebt geen last van een oververhitte nek. Gebruik een aantal schuifspeldjes om de look tot in de puntjes naar je zin te maken.

3. Haarspeldjes in allerlei kleuren

Nu we het toch over haarspeldjes hebben… Ook deze gaan we zien in alle kleuren van de regenboog. Het maakt je simpele festival kapsels gelijk een stuk speelser en festival proof.

4. Gekleurde knotten

Vorig jaar konden we vooral genieten van de vele gevlochten kapsels, maar dit jaar neigen we toch meer naar de knotjes. Gekleurde knotten zijn een voorbeeld van een simpele maar stoere manier om wat kleur te geven aan je haar.

5. De gestylde staart

Een gladde hoge paardenstaart is perfect voor de chique meiden onder ons. Ben je niet zo van de nonchalante stijlen en pak je het liefst je stijltang erbij? Probeer dan de puntjes van je haren naar boven te draaien, voor een geflipped effect.

6. Haarkettingen

Onze favoriet van alle festival kapsels: de haarkettingen. Je hebt oorbellen, ringen en tegenwoordig dus ook haarkettingen om je look helemaal af te maken. Aan de haarkettingen zitten clipjes die ervoor zorgen dat de kettingen er tussendoor niet uitzakken.

7. Gebruik losse diamantjes

Een ander leuk accessoire om aan je kapsel toe te voegen, zijn losse diamantjes. Plak ze op je haar nadat je een staart hebt gemaakt, of maak je gekleurde knotjes nóg een stukje funky’er.

8. Neem een haartattoo

Het is echt waar, tegenwoordig kan je een haartattoo laten zetten, bijvoorbeeld van je favoriete emoji. Als dit niet origineel is, dan weten we het ook niet meer.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Hier is ‘ie! Dit is de line-up van de allerleukste festival kapsels van 2020
Sluiten