Hebben! Dankzij deze festival tracker raak je nooit meer je vriendinnen kwijt

Renée

Zonnige zomerdagen, fijne deuntjes en je allerliefste vriendinnetjes… Kijk je ook al enorm uit naar het festivalseizoen? Er is in ieder geval alvast één manier om jezelf en je girls goed voor te bereiden. Dankzij de festival tracker raak je hen namelijk nooit meer kwijt.

Grote kans dat je het festivalseizoen het liefst met je besties doorkomt. Maar de kans dat je elkaar kwijt raakt is groot. Twee gaan drankjes halen, de ander is naar de wc en dan heb je altijd nog eentje die er met prince charming vandoor is. Gelukkig weet je ze in het vervolg te vinden dankzij de festival tracker.

Fantastische festival tracker

Je wist misschien nog niet dat je ‘m nodig had, maar het is oh-zo handig. De LynQ festival tracker is je beste maatje tijdens het dansseizoen. Dit apparaatje weet namelijk je vriendinnen binnen no time te vinden.

Raak nooit meer je girlsquad kwijt

Daarvoor heb je trouwens niet eens WiFi, bereik of Bluetooth voor nodig. De tracker is zo ingericht dat je kan scrollen tussen de namen van je besties. Dan zie je meteen hoe ver weg ze zijn en krijg je een route om hen weer zo snel mogelijk te vinden.

Ideaal, of niet? De batterij gaat maar liefst drie dagen mee, dus als je naar Lowlands gaat hoef je je geen zorgen te maken. De prijs van deze handige gadget is (nog) niet bekend. Voor meer informatie ben je hier aan het goede adres.