Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 1 juni 2018

Feestbeesten opgelet! Deze festivaltent staat binnen een paar minuten en is super goedkoop

Waag jij je deze zomer niet op de glamping, maar een serieuze festivalcamping? Maak je geen zorgen. Je hoeft niets van de deuntjes te missen omdat je je festivaltent aan het opzetten bent. Lidl verkoopt er namelijk één die binnen no time staat én goedkoop is.

Niemand heeft zin in gedoe met een festivaltent. Dus bespaar jezelf de pijn en moeite en koop gewoon zo’n handige pop-up tent. We hebben er al één bij Lidl gespot die ook nog eens heel goedkoop is, dus daar ben je aan het goede adres.

Festivaltent kopen bij Lidl

Lidl doet goede zaken, want de supermarktketen verkoopt steeds meer praktische (en ‘dit heb ik niet nodig’) dingen die je absoluut kunt gebruiken in je leven. Vooral als je geen held bent met tenten opzetten is deze pop-up festivaltent je absolute droom.

Bovendien weegt deze tent bijna niets, waardoor je niet een hele work-out er op hebt zitten als je eindelijk op je plekje bent. Er is trouwens ruimte voor jou en je BFF in deze festivaltent, dus dat is óók mooi meegenomen.

Goedkoop

Dit überhandige ding kan je in snel op je Lidl boodschappenlijstje zetten. Met een prijskaartje van 19,99 euro ga je er niet compleet failliet op.

Het opzetten van de Lidl festivaltent is super eenvoudig. Het klapt namelijk vanzelf uit, waardoor de tent dus echt zó staat. Voordat jullie lepeltje-lepeltje liggen hoef je alleen de scheerlijnen vast te zetten, en tadaaaaa. Jullie zijn klaar om te gaan feesten.

Reageer op artikel:
Feestbeesten opgelet! Deze festivaltent staat binnen een paar minuten en is super goedkoop
Sluiten