Fierce alert! Zwart is om deze redenen een terechte favoriet

Veel vrouwen houden van zwart dragen, want zwart is machtig. Zwart is chique en sophisticated. Om deze redenen is zwart een favoriet van iedere vrouw en de ultieme kleur om te dragen:

Zwart straalt kracht uit

Vrouwen die zwart dragen zijn niet bang om anders te zijn. Fashion trends zijn leuk en aardig, maar als je zwart draagt kijk je daar niet naar om. Jij bent een vrouw met ballen en dat uit je in je edgy garderobe. Zwart straalt zelfvertrouwen uit en past bij elke bui. Zwart weerspiegelt kanten van je persoonlijkheid.

Zwart maakt indruk

Als je gehele garderobe een ode aan de kleur zwart is, is dat gewoon je stijl. Een stijl die tijdloos is. Zwart heeft een charme, waar andere kleuren niet aan kunnen tippen. Met zwart zie je er betrouwbaar en serieus uit. Zwart staat iedereen en kan in alle verschillende stijlen. De manier waarop jij zwart combineert, is hoe jij je onderscheid van de andere zwart-dragers.

Zwart is voor the bad bitch

Geen kleur is zo Rock ‘n Roll als zwart. Het is duister en mysterieus, maar sexy tegelijk. Als je veel zwart draagt laat je zien dat mensen niet zomaar met jou moeten sollen. Je bent niet op je mondje gevallen en laat niet over je heenlopen. En een sexy look, schud jij zo uit je mouw. Jouw garderobe is namelijk onder andere een verzameling van LBD’s.

Zwart laat je accessoires opvallen

Met een zwarte basis, zal alles wat je erbij draagt meer spreken. Sieraden, hoedjes, riemen, schoenen, het maakt niet uit. Alles valt meer op tegen een zwarte ondergrond. Je mooie gezicht valt ook meer op, dan wanneer je kleuren draagt. En wie wil dat nou niet?!

LEES OOK: Volgens onderzoek zijn vrouwen die zwart dragen zelfverzekerd, intelligent en aantrekkelijk
KenzaZouiten_allblack-3-770x462

Reageer op artikel:
Fierce alert! Zwart is om deze redenen een terechte favoriet
Sluiten