Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 11 sep 2020

Oeh la la! Fifty Shades Darker staat binnenkort op Netflix

We zijn allemaal maar wat blij dat Fifty Shades of Grey ein-de-lijk op Netflix verscheen dit jaar. Want eerlijk is eerlijk, hoe fijn is het om anderhalf uur naar Christian Grey te mogen kijken? Juist ja, heel erg fijn. We hebben goed nieuws: het tweede deel van de film, Fifty Shades Darker verschijnt binnenkort óók op Netflix. Met wie ga jij ‘m kijken?

En het leuke is: de film verschijnt sneller op Netflix dan je zult denken. We can’t wait.

Fifty Shades Darker

Voor degene die eventjes vergeten waren hoe de tweede film ook alweer ging, hierbij een opfrisser. In het tweede deel probeert Christian Grey zijn liefje Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven. Hij probeert haar over te halen om hun opbloeiende relatie een nieuwe kans te geven, maar dit keer zonder regels of straffen.

Maar Anastasia geeft niet zo snel toe, en eist een andere regeling voordat ze hem überhaupt een kans geeft. Terwijl het koppel aan hun relatie en wederzijds vertrouwen werkt, duiken er allemaal duistere figuren uit het verleiden van Christian Grey op.. Vanaf 7 oktober is Fifty Shades of Grey te zien op Netflix. Zin in!

Het begin van het verhaal

In het eerste deel leert studenten Anastasia Steele (Dakota Johnson) zakenman Christian Grey (Jamie Dornan) kennen. Al heel snel komen zij erachter dat ze gevoelens voor elkaar hebben. Maar… wat Anatastia niet weet is dat Mr. Grey nogal pittige seksvoorkeuren heeft, waar Ana kennis mee moet maken. Hij neemt haar mee naar zijn huis en laat Ana zijn ‘red-room’ zien. Daarin gebeurt het allemaal.

Zet dus alvast een dikke streep in je agenda op 7 oktober, trommel al je besties op en ga er lekker voor zitten met elkaar. Enne, om alvast lekker in de sferen te komen hebben we hieronder de trailer toegevoegd. Enjoy!

Lees ook: Yes! Het eerste biseksuele hoofdpersonage bij Disney

Reageer op artikel:
Oeh la la! Fifty Shades Darker staat binnenkort op Netflix
Sluiten