Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 6 november 2017

JOEHOE! De kaarten voor de Fifty Shades Freed ladiesnight zijn NU te koop

We hadden beloofd jullie op de hoogte te houden omtrent alle ontwikkelingen van Fifty Shades Freed: het derde en laatste deel van de Fifty Shades trilogie. De film komt begin februari in de bioscopen. Maar, de kaartjes zijn nú in de verkoop gegaan.

De film is enorm geliefd. Iedereen wil er naartoe én de film het liefst als eerste zien. Op woensdag 7 februari wordt de film al vertoond tijdens de Fifty Shades Freed ladiesnight in de Pathé bioscopen. En die kaarten kun je nú kopen.

We hebben al even gekeken: er zijn nog een hoop stoelen vrij want de kaartverkoop is blijkbaar nét van start gegaan. Grijp je kans nu je nog op een goede rij kan zitten en keuze hebt in welke stad je de film wil zien. Hier kun je de kaarten kopen.

Alvast een voorproefje? Hieronder kun je de tot nu toe uitgebrachte trailer zien. Hou Beautify trouwens in de gaten want vanmiddag komt de allerlaatste nieuwe trailer uit van Fifty Shades Freed en het schijnt de meest uitgebreide tot nu toe te zijn. En natuurlijk delen we die direct zodra ‘ie online staat!

Er zijn nog meer boeken uitgebracht vanuit het perspectief van Mr. Grey. Het vijfde boek ligt bijna in de winkel.

Reageer op artikel:
JOEHOE! De kaarten voor de Fifty Shades Freed ladiesnight zijn NU te koop
Sluiten