Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 29 nov 2017

Té leuk! Je kunt figurant worden in de Nederlandse versie van Suits

Ben jij ook een enorme Suits fan? Dan komt er vandaag een droom uit. Je kunt je namelijk opgeven om figurant te spelen in de Nederlandse versie van Suits.

Suits is al zeven seizoenen lang een enorme hit. Knappe Harvey met slimme Mike, de mooie Rachel, de gevatte Donna, en de man die het altijd probeert Louis zorgen aflevering na aflevering voor heerlijk vermaak.

Als je de serie hebt gekeken heb je vast wel eens gedroomd om in Harvey’s kantoor te staan of Rachel’s kledingkast te lenen. Of de vrouw van een Prins te worden natuurlijk. En nu kan dat, want je kunt je opgeven als figurant.

Voor Suits zelf zit het er hoogst waarschijnlijk bijna op. Na seizoen 7 stopt Rachel aangezien ze haar taken gaat vervullen als vrouw van Prins Harry en Prinses van Engeland. Ook Mike schijnt er mee te stoppen. Maar, er komt een Nederlandse versie die het gemis gaat vullen en jij kan er in mee spelen als figurant.

Figurant worden

De achtdelige serie heet De Zuidas. De serie gaat over advocaten (duh) die natuurlijk vanalles meemaken. Schandalen, uit de hand gelopen kantoorborrels, liefde en seks in het kopieerhok (en daarbuiten) en moeilijke cases die bijna onoplosbaar lijken.

MULTA Casting is op zoek naar figuranten voor de opnames. De opnames zijn al begonnen en duren tot eind februari. MULTA is nu vooral op zoek naar figuranten voor 3 december, dat is aanstaande zondag. Maar omdat de opnames tot en met februari duren zullen er vaker oproepen voorbij komen. De enige wens is dat je eruit kunt zien als advocaat of secretaresse. Je hoeft geen acteerervaring te hebben.

Als je vast wil kijken hoe hoog het hete Harvey gehalte is: Mark Rietman, Guy Clemens, Robert de Hoog en Bram Suyker spelen in de serie. Vooral die laatste is de moeite waard om te bekijken. Al is een man in pak altijd goed natuurlijk. Inschrijven kan hier.

Liever je eigen serie? Er wordt nu ook een groep vriendinnen gezocht voor een nieuwe realityserie

Reageer op artikel:
Té leuk! Je kunt figurant worden in de Nederlandse versie van Suits
Sluiten