Wauw! Musthave fashionable jassen die je warm gaan houden tijdens dit winterseizoen

Het winterseizoen is aangebroken en dat betekent dat we onze dunne trenchcoats inruilen voor een warme winterjas. Eentje die zo stijlvol mogelijk is natuurlijk. En het liefst eentje die je zowel in de sneeuw kan dragen als in de stad. En precies aan die wens voldoet O'Neill met hun nieuwe lijn jassen #inspiredbythestreet

Vaak hebben wij vrouwen in de winter meerdere jassen nodig; één voor onze dagelijkse bezigheden, een fashionable jas voor al onze sociale activiteiten én nog een wintersportjas voor de wintersporters. Maar waarom eigenlijk? Neem nou de wintersportjas, je draagt ‘m een week en eenmaal thuisgekomen van de wintersport hang je de jas in de kast en zie je ‘m niet meer terug tot je volgende wintersportavontuur.

Eigenlijk is dat zonde. Het liefst zou je de wintersportjas ook nog willen dragen als je thuiskomt van wintersport, toch? En niet alleen als je gaat sporten, maar gewoon iedere dag omdat je de jas écht mooi vindt. Dat is meteen vaak de moeilijkheid. Een stijlvolle jas vinden die je de hele winter door kunt dragen, zowel in de sneeuw als in de regen als wanneer de zon schijnt. Of dat nou is tijdens het snowboarden of skieën of tijdens een dagje winkelen met vriendinnen.

Gelukkig heeft O’Neill dit seizoen dé oplossing. Zij hebben jassen ontworpen die perfect zijn voor op de wintersport maar volledig #inspiredbythestreet. En dat betekent dat je eindelijk met één jas overal op en top vrouw kan zijn.

O’Neill laat perfect zien dat je aan één jas eigenlijk genoeg hebt. Wil je afwisselen? Dan is er natuurlijk meer dan genoeg keus. Maar hou je het liever bij één jas en spendeer je de rest van je geld liever aan etentjes, je haar of nieuwe laarzen? Dat kan dat nu, zonder dat je hoeft in te leveren op stijl. Het tijdperk is eindelijk voorbij waarbij je wintersportjas jou niet complimenteert. Het is nu één jas die jou de hele winter stijlvol laat overleven, waar je ook bent.

De jassen van O’Neill zijn gemaakt van HyperDry materiaal. Ze ademen en dat is ontzettend belangrijk, helemaal als je actief bezig bent. De voering van de jassen zuigt vocht weg van je lichaam en vervoert het naar de buitenste laag. Zo blijf jij droog en warm. En niet geheel onbelangrijk, het voelt ontzettend zacht aan. Fijn voor op de piste, maar ook zeker niet verkeerd in de stad.

Daarnaast heeft O’Neill meerdere technieken in de jassen gestopt. Zo zijn er jassen waarbij er extra isolerende delen zijn toegevoegd op plekken van je bovenlichaam waar je normaal snel warmte zou verliezen. De winter is al koud genoeg namelijk. Ook kun je bij veel jassen de snow kit verwijderen, waardoor je jas een echte cityjas wordt. Yep, de #inspiredbythestreet jassen van O’Neill zijn zonder twijfel de absolute musthave deze winter. Hou Beautify in de gaten, want binnenkort geven we ze zelfs weg. Maar daarover later meer..

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Met dank aan Snowplanet.nl

Reageer op artikel:
Wauw! Musthave fashionable jassen die je warm gaan houden tijdens dit winterseizoen
Sluiten