Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 11 apr 2019
Leestijd: 4 minuten

16 tekenen dat je een fijne vent aan de haak hebt geslagen

Je weet het natuurlijk nooit zeker. Mannen kunnen assholes zijn. Maar deze is een fijne. Hij is er altijd voor je en geeft je een week gevoel van binnen. Als jouw lover aan deze tekenen voldoet, dan kun je er op vertrouwen dat je een fijne vent aan de haak hebt geslagen.

1. Een lekker maaltje

Hij vindt het helemaal niet erg om jou ontbijt op bed te brengen of spontaan voor je te gaan koken. Zo lief en romantisch. Hij verwent je graag en weet: liefde gaat door de maag.

2. Hij is lief

Je schatje vertelt je dagelijks dat je hem blij maakt of dat je zo leuk bent, dat je lekker ruikt of er fantastisch uitziet. Naast dat hij dat ook écht vindt, weet hij dat een compliment jou gelukkig maakt. En wat is er mooier dan een gelukkige en zelfverzekerde vrouw?

3. Hij wil avonturen aangaan met jou

Hij wil niets liever dan op reis met je, nieuwe plekken ontdekken en dingen ondernemen. Als jij maar in de buurt bent. Hij maakt niet alleen plannen, maar voert ze ook daadwerkelijk uit. En neemt jou mee.

4. Hij helpt je met werkelijk álles

Als het toiletpapier op is reikt hij het aan, als een puist op je rug uitgeknepen moet worden doet hij het, als je Ikea meubels gemonteerd moeten worden is hij de klusjesman en als je diep in de nacht opgehaald moet worden springt deze prins wel op z’n witte paard. What a cutie.

5. Hij geeft je de vrijheid

Naast quality time met elkaar gunt hij jou ook tijd met je girl squad. Hij weet: zij zijn minstens zo belangrijk in jouw leven.

6. Hij antwoordt áltijd

Of je nu hebt gebeld of een berichtje hebt gestuurd, hij zorgt ervoor dat je altijd een antwoord terug krijgt. Zo krijg je het gevoel dat hij niet met je gevoelens speelt en dat hij het belangrijk vindt om je niet te lang te laten wachten.

7. Hij verrast je

Zonder enkele reden komt de fijne vent met een presentje aanzetten. Hij doet continu zijn best om je blij te maken. Schatje.

8. Hij snapt je maandelijkse struggle

Als het maandelijkse feest weer is aangebroken, dan doet hij extra zijn best om jouw humeur wat op te krikken. Daarnaast wordt hij niet verlegen van jouw spulletjes die je in deze periode zo nodig hebt. Hij begrijpt je en respecteert wat je doormaakt als vrouw.

9. Hij let op details

Hij weet wat je favoriete bloemen zijn en van welke kleine dingen jij glundert van oor tot oor. Hij ziet jou het liefst als je lacht en daarom wil hij je door en door kennen.

10. Hij noemt je ‘mooi’ en niet ‘lekker’

Maar, wanneer je er verdomd sexy uitziet dan laat deze fijne vent dat natuurlijk op gepaste wijze weten.

11. Hij vergeet dingen niet

Wanneer er belangrijke dingen in je leven gebeuren dan denkt hij aan jou en steunt hij je. Hij is de eerste die jou belt na een sollicitatiegesprek of tentamen.

12. Hij motiveert je

Hij motiveert je no matter what en staat altijd achter jouw keuzes. Hij wil dat jij het beste in jezelf naar boven haalt en doet waar jij je goed bij voelt. Zijn aanmoediging betekent heel veel voor jou.

13. Hij heeft een hart van goud

Hij is niet alleen tegen jou zo lief en zorgzaam, ook naar andere mensen is hij een echte gentlemen. En dat laat hij ook blijken als jij in de buurt bent. Hij gedraagt zich nooit onvolwassen en hij reageert als een echte man.

14. Bij jou zijn vindt hij nooit saai

Hij wordt nooit gek van je (oké af en toe misschien). Het is altijd leuk samen, of jullie nu uren niets tegen elkaar zeggen, het maakt niet uit. Bij elkaar zijn is het fijnste ter wereld.

15. Hij kijkt alleen naar jou

Andere vrouwen krijgen geen aandacht, zijn ogen zijn op jou gericht want jij bent z’n schatje.

16. Hij praat altijd positief over je

In het bijzijn van anderen vertelt hij hoe veel hij van je houdt en wat je kwaliteiten zijn. Hij is enorm trots dat jij aan het zijde loopt. En jij ook.

LEES OOK: Als jij en je lover dít gemeen hebben, dan zijn jullie gemaakt voor elkaar

Reageer op artikel:
16 tekenen dat je een fijne vent aan de haak hebt geslagen
Sluiten