Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 13 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn ze: de fijnste handcrèmes om te gebruiken na alle desinfectiegel

Na al het reinigen en smeren met desinfectiegels, is het tijd om onze handen eens flink te verwennen. Ze hebben het namelijk behoorlijk te verduren. Met deze handcrèmes zijn ze binnen no-time weer superzacht.

De fijnste handcrèmes

Hoe glad je gezicht ook is, zeker op latere leeftijd vertellen je handen precies hoe je er voor staat. Belangrijk dus om ze goed te verzorgen, zeker wanneer ze erg droog zijn. Want droogte lijntjes komen ook op je handen voor en zorgen eerder voor rimpels. Smeren dus. En dat doe je met deze toppers.

handcrème

1. Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion, € 9,90

De nieuwe relaxing lijn van Rituals bevat ook een fijne handcrème. Geef jezelf een fijne handmassage om te ontspannen terwijl je handen worden gehydrateerd.

handcrème

2. Kora Organics Daily Hand Cream, € 29,99

Het merk van topmodel Miranda Kerr heeft nu ook een lekker product speciaal om je handen en nagelriemen mee te hydrateren. De mix van rozenbottel en olijfolie maken ze superzacht.

handcrème

3. Huxley Hand Cream, € 13,95

Deze handcrème heeft zo’n fijne geur, dat je maar blijft smeren. De combinatie van musk, witte bloemen en groene bladeren blijft tot wel twee uur hangen. Daarnaast doet ‘ie op gebied van hydratatie ook goed z’n werk.

handcrème

4. Laura Mercier Ambre Vanille Handcrème, € 23

Ben jij een zoetekauw? Dan ga je deze handcrème sowieso fijn vinden. De vanille-geur doet je denken aan toetjes. Ben je helemaal fan, dan kun je ook de body butter en body wash aanschaffen.

handcrème

5. Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Handcrème, € 9,50

Deze handcrème van Biotherm is speciaal voor de droge, vermoeide handen. Hij absorbeert snel in de huid zonder vet aan te voelen. Daarna is je huid weer snel soepel en zacht.

Lees ook: