Redactie
Redactie Life 17 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Shocking – NikkieTutorials vertelt voor het eerst over de overval

Begin augustus werd de grootste nachtmerrie van YouTuber NikkieTutorials (ook wel bekend als Nikkie de Jager) realiteit. Nadat ze samen met haar lover terugkwam van een etentje bij haar ouders, werd ze thuis overvallen waarbij zowel verloofde Dylan als zijzelf onder schot werden gehouden.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Via Instagram liet ze eerder al weten dat het fysiek oké ging, maar dat het mentaal een zware klap was. In de nieuwste video op YouTube vertelt NikkieTutorials over de overval.

NikkieTutorials reageert op overval

In de nieuwste video reageert Nikkie de Jager voor het eerst op de gewapende overval. Ze begint met vertellen dat dit jaar een heuse rollercoaster is en dan komen de tranen. Je hoort verloofde Dylan haar geruststellen en nadat ze weer rustig is geworden, doet ze haar verhaal.

Ze vertelt dat ze nog niet heel veel kan zeggen, omdat het politieonderzoek nog druk bezig is en omdat het allemaal nog heel vers is. “Maar ik ben oké.” NikkieTutorials bedankt haar fans voor de vele steunbetuigingen die ze heeft gekregen. “Nu, meer dan ooit, besef ik dat familie boven alles gaat en je gezondheid eigenlijk nog belangrijker is.”

Makeup Therapy

In de video gaat het niet alleen over de overval. Nikkie vertelt dat ze door een donkere tijd gaat, nu bij beste vriendin Linda Hakenboom ook nog eens borstkanker is geconstateerd.

Toch weet NikkieTutorials wat haar te doen staat. “Make-up is er altijd voor me geweest en werkt voor mij als therapie.” Niet gek dus, dus dat we in de nieuwste video ook een make-uplook krijgen te zien. Sterker nog, de look die ze in de video laat zien, is gebaseerd op de looks van haar nieuwe Color Reveal Barbie. Spoiler: na het zien van de video wil je ook zo’n Barbie.

Wist je wel dat Nikkie in The Vampire Diaries zou gaan spelen, maar dat het om déze reden niet door is gegaan?

Reageer op artikel:
Shocking – NikkieTutorials vertelt voor het eerst over de overval
Sluiten