Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 15 jul 2018

Dit wil je: romantisch filmpje kijken vanaf het water in Mokums tijdelijke Drijf-In-bioscoop

Noteer met koeienletters in je agenda: volgend weekend kun je een filmpje kijken vanaf het water. In een bootje. Een romantischere bioscoop kunnen wij niet bedenken. Zwijmel.

Als je nog een leuk idee zoekt voor een originele date, hoef je niet langer te zoeken. De enige zoektocht gaat het bemachtigen van een bootje worden.

Bioscoop essentials

Wanneer je die boot gescoord hebt, is het enige wat je nog moet doen het verzamelen van snacks. Vergeet ook zeker niet een (of twee) flesjes wijn mee te nemen. Wil je het helemaal goed aanpakken? Neem dan kussens en warme dekentjes mee, voor als het ‘s avonds afkoelt.

Voetjes van de vloer

Als de film is afgelopen, kun je je weer helemaal warm dansen aan boord van de Sailboa: een boot die in de NDSM-werf ligt. En ook handig om te weten: als het je niet gelukt is om een bootje te fixen, kun je op het dek van de Sailboa toch nog ‘t filmpje pakken.

Programma

Op vrijdag 20 juli wordt de film The Boat That Rocked gedraaid. En op zaterdag 21 juli kun je The Life Aquatic with Steve Zissou bekijken met je date. Of met je vriendinnen – dat kan natuurlijk ook. Wil je gaan? Tickets kun je hier bemachtigen.

Dit vind je misschien ook leuk: Er bestaat popcorn met alcohol zodat een film kijken nóg leuker wordt

Het Parool

Reageer op artikel:
Dit wil je: romantisch filmpje kijken vanaf het water in Mokums tijdelijke Drijf-In-bioscoop
Sluiten