Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 25 sep 2018

Zien! Deze nieuwe film met Blake Lively en Anna Kendrick lijkt mega spannend

Naarmate het weer steeds slechter wordt, zoeken we vaker de warmte en gezelligheid (en droogte) op van de bioscoop. Lucky us, want de nieuwe film met Blake Lively en Anna Kendrick ziet er mega leuk uit.

A simple favor


Zet 27 september maar vast in je agenda, want dan is de nieuwe, stijlvolle thriller met Blake en Anna in de bioscoop te zien. De film, genaamd ‘A simple favor’, gaat over twee moeders die bevriend raken doordat hun kinderen bevriend zijn.

Anna speelt moeder vlogger Stephanie en past op een dag op het zoontje van de nieuwe vriendin Emily (gespeeld door Blake). De sprankelende en mysterieuze verschijning van Stephanie doet ons al snel vermoeden dat ze iets te verbergen heeft.

Als Emily haar kind niet meer op komt halen, telefoontjes niet beantwoordt en niemand weet waar ze is, start Stephanie haar eigen onderzoek.

Na de verdwijning van haar nieuwe vriendin volgt ze een spoor van leugens om deze te achterhalen. Dit doet ze door haar vlogfans te betrekken bij het hele onderzoek. Je raadt het al: Stephanie komt achter wat duistere leugens van haar vriendin Emily.

Wij weten wel waar we 27 september zijn: in de bioscoop met een grote bak popcorn.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit zijn de komende bioscoopfilms van 2018 die je wil zien met je girls squad

Pathé

Reageer op artikel:
Zien! Deze nieuwe film met Blake Lively en Anna Kendrick lijkt mega spannend
Sluiten