Renée
Renée Life 14 mei 2019

Er is nu een super handige app gelanceerd waarmee je filters aan je video’s geeft

Ga snel naar de App Store om de Filmm app te downloaden, want geloof ons als we zeggen dat je deze app echt nodig hebt voor al je Instagram video’s. Grote kans dat je tot nu toe alleen in staat was om foto’s een mooi filter te geven en het werd tijd dat daar verandering in kwam.

Youtuber slash influencer Zoe Sugg is één van de bedenkers van de Filmm app en eerlijk is eerlijk, we zijn al flink aan het experimenteren op de Beautify redactie. Deze app is echt een uitkomst voor iedereen die veel social media gebruikt.

Filmm app

De Filmm app bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er effecten, filters en edits die je laag voor laag kunt aanbrengen over je social video’s. Dankzij de Filmm app is het nu heel makkelijk om je video’s net dat beetje extra te geven zonder dat je het hoeft te bewerken op je computer.

De app heeft onder andere meer dan honderd filters en effecten, geavanceerde hulpmiddelen om je video’s aan te passen en een optie om je story te verdelen in meerdere filmpjes. Bekijk hieronder verschillende voorbeelden:

De Filmm app downloaden

De Filmm app downloaden is gratis, maar dan kun je niet van alle effecten gebruik maken. Een lidmaatschap kost $19,99 per jaar en de prijzen per land en valuta kunnen verschillen.

Download de app hier.

Lees ook: Kopje koffie leeg? Deze app bepaalt wie van jouw collega’s koffie moet halen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er is nu een super handige app gelanceerd waarmee je filters aan je video’s geeft
Sluiten