Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 4 december 2019

Laat alles uit je handen vallen want de film Hachi staat nu op Videoland

Wie kent de ontroerende film Hachi niet? Elke hondenliefhebber huilt wat af tijdens het zien van deze film. Zó mooi en ontroerend. Wat nog mooier is, is dat de film vanaf nu op Videoland te zien is. Dat wordt vanavond een janken met popcorn.

Het waargebeurde verhaal over het hondje wat wordt gevonden op het station is de ultieme kerstfilm om te kijken met je lover. Als je het even (of de hele film niet) niet trekt kruip je lekker tegen hem of haar aan.

Hachi staat nu op Videoland

Op een avond vindt docent Parker Wilson een hondje op het station (serieus waarom overkomt ons dit niet?) Hij neemt dit veel te schattige hondje mee naar huis, en al snel zijn hij en Hachi onafscheidelijk. De slimme hond wacht elke avond trouw op het station tot de trein van Wilson aankomt.

Echte liefde tussen baasje en hond

Tot op een dag… En de rest vertellen we niet voor wie de film nog niet heeft gezien. Een waargebeurd verhaal waar sentiment geen hoogtepunt kent.

Security Check Required

No Description

Met wie ga jij huilen?

Er is in ieder geval één ding zeker en dat is dat je hoe dan ook een traantje wegpinkt bij Hachi. Koop veel snacks, tissues en wijn en ga er voor zitten. Met wie ga jij deze heerlijke film op Videoland kijken vanavond?

Meer over Videoland:

Videoland.com

Reageer op artikel:
Laat alles uit je handen vallen want de film Hachi staat nu op Videoland
Sluiten