Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 mrt 2018

I Feel Pretty is een nieuwe hilarische vrouwenfilm over een onzekerheid die we allemaal kennen

Hoe mooi, knap, kort, lang, slank, of curvy je ook bent, je hebt altijd wel een dingetje aan je uiterlijk waar je onzeker over bent. Misschien is het je buik, die niet plat is, misschien vind je je billen te klein of je benen te kort. Of misschien heb je je in je hoofd gehaald dat je pas écht gelukkig bent als je haar tot over je borsten is gegroeid.

Het schijnt dat zelfs Doutzen Kroes iets heeft waar ze onzeker over is. Al kunnen we ons dat moeilijk voorstellen, iedere vrouw heeft een zwakke plek. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet.

I Feel Pretty is de nieuwste hilarische vrouwenfilm en wil je zien

De hilarische film I Feel Pretty – van de makers van He’s Just Not That Into You en How to be Single – gaat over zo’n typische vrouw, Renee, die zichzelf niet knap genoeg vindt. Tot ze tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt. Vanaf dat moment zijn haar hersenen zo door elkaar geschud dat ze zichzelf juist bizar knap vindt.

Van onzekere vrouw is Renee (Amy Schumer) ineens één van de zelfverzekerdste personen op aarde. Daarom is ze van plan om alles uit het leven te halen, zonder dat iets haar in de weg staat.

Zal het haar lukken? En wat als ze er achterkomt dat ze eigenlijk nog steeds dezelfde Renee is?

Kijk hier de trailer van I feel Pretty

Wij zagen de trailer van deze film en kunnen niet wachten tot we ‘m kunnen zien in de bios. Want: herkenbaar. En: bevrijdend. Kijk zelf maar:

Duurt nog wel eventjes voor I Feel Pretty in de bios is. Namelijk vanaf 3 mei.

Reageer op artikel:
I Feel Pretty is een nieuwe hilarische vrouwenfilm over een onzekerheid die we allemaal kennen
Sluiten