Filmavond: dít is wat je zou kijken + snacken volgens je sterrenbeeld

Zin in een filmavondje? Dat is te begrijpen met dit regenachtige weer. Maar meestal ben je de helft van de tijd dat je op Netflix zit, bezig met het zoeken naar een geschikte film. Het is echt vervelend als je niks kan vinden wat je zin in hebt. Dus luister naar de sterren, die zullen je vertellen wat een geschikte film + snack is voor jouw filmavond.

Dít is dat je zou moeten kijken en eten volgens je sterrenbeeld bij de volgende filmavond.

Films + snacks filmavond volgens sterrenbeeld

Bij ons leer je vaker beslissingen te maken aan de hand van je sterrenbeeld. Heel vaak komt je mening namelijk overeen met je persoonlijkheid en daaraan is je sterrenbeeld gekoppeld. Dus dit zijn de films en bijbehorende snacks passend bij jouw sterrenbeeld.

1. Ram

Een Ram houdt van thrillers en sci-fi films. Tijdens een filmavond wil je een beetje spanning en het liefste meegetrokken worden in de film. Kijk bijvoorbeeld eens deze film van Netflix: Escape Room.

Als snack passen daarbij zijn deze Loaded Greek Potato Wedges heerlijk. Hier vind je het recept. Enjoy tijdens je volgende filmavond.

 

2. Stier

Een Stier wil graag bij elke activiteit de volle ervaring, zo ook bij het kijken van een film. Stieren houden ervan om visueel gepleased te worden – de film Julie & Julia past daar goed bij.

Om de filmavond ervaring compleet te maken kan je van tevoren deze heerlijke Red velvet koekjes bakken.

 

3. Tweelingen

Een Tweelingen heeft een spannende en intrigerende film nodig om de aandacht vast te kunnen houden. Probeer daarom eens de Netflix film Murder Mistery, de onverwachte plottwisten zullen je zeker geboeid houden.

Als snack heeft iemand met het sterrenbeeld Tweelingen niks speciaals of uitgebreids nodig. Een simpele zak chips voldoet voor jouw. Het maakt niet uit wat voor chips, jouw filmavond is al compleet.

 

4. Kreeft

Een Kreeft heeft graag veel emotie in een film. Bekijk daarom misschien eens deze trailer van The Half of It. De film gaat over een slim, introvert meisje die een liefdesbrief gaat schrijven voor een ‘populaire’ jongen. Dit gaat natuurlijk niet normaal en er gaat van alles mis, je zult lachten, huilen en alles daartussen in.

Om je emoties weg te eten tijdens de film past deze snack het beste bij een Kreeft: Chocolate chunk espresso cookies.

 

5. Leeuw

Leeuwen houden van een goede romcom over vriendschap en liefde. Het liefst met heel veel drama. Deze film is perfect voor een Leuuw, de First Wives Club gaat over drie vrouwen die tegen hun mannen ingaan.

Maak daarbij vooraf heerlijke nachos zodat je echt van de film kunt genieten met een volle buik. Probeer eens iets anders bijvoorbeeld deze Bugle nachos.

 

6. Maagd

Niets past beter bij een Maagd dan een heerlijke classic, zoals About Time. Perfect voor de volgende filmavond.

Om een beetje in de Maagden-stemming te blijven kan je de film het beste combineren met een semi-gezonde snack. Bijvoorbeeld één van deze koolhydraatarme recepten, zoals deze Koolhydraatarme citroencake.

 

7. Weegschaal

Een Weegschaal wordt heel blij van beauty en actie, daarom is deze film perfect voor dit sterrenbeeld. The Bling Ring gaat over een groep teenagers die gaan inbreken bij ontzettend rijke bekendheden.

Een uitgebreid en next-level kaasplankje past goed bij een Weegschaal. Hier vind je het recept voor dit speciale kaasplankje.

 

8. Schorpioen

Een donkere, duistere documentaire past goed bij iemand met het sterrenbeeld Schorpioen. Sour Grapes is een documentaire over een wijn-collector die veel geld verdiende door neppe wijn te verkopen. Een perfecte film voor een Schorpioen, neem er vooral een wijntje bij.

Bij een heerlijk glas rode wijn past een broodje met hummus perfect. Probeer bijvoorbeeld eens deze hummus in vele kleuren.

 

9. Boogschutter

Actie en avontuur passen bij een Boogschutter. Een spannende film met als bonus een heerlijke hoofdrol speler is: Extraction – met Chris Hamsworth 😉

Bij een avontuurlijke filmavond hoort een net zo avontuurlijke snack – deze spicy Kung Pao chicken wings zijn om je vingers bij af te likken.

 

10. Steenbok

Steenbokken houden van mysterie in films. Een film waar je ook een beetje bij moet nadenken is daarom heel geschikt voor dit sterrenbeeld. Molly’s Game is daarom dé film voor jou. Hier moet je zeker je gedachten bij houden, anders ben je de draad zomaar kwijt.

Voor deze spannende filmavond is er een simpele snack nodig, iets waarvoor je niet hoeft op te letten – je hoeft het alleen maar in je mond te stoppen. Hier vind je het recept voor Roasted Truffle Chickpeas.

 

11. Waterman

Een Waterman houdt ook van een meer ingewikkelde film. Duik in het leven van de jonge Mark Zuckerberg in de film The Social Network.

De perfect snack hierbij is: wok-seared cashews with scallions and sesame. Geniet van je volgende filmavond.

 

12. Vissen

Een dromerige film die je naar een andere wereld brengt zoals Frances Ha is perfect voor iemand met het sterrenbeeld Vissen. In deze film gaat een meisje haar dromen achterna om danseres te worden in New York.

Bij deze classic hoort een typische snack bij de filmavond: popcorn. Maar toch een beetje anders, namelijk karamel popcorn. Hier vind je het recept.

 

Reageer op artikel:
Filmavond: dít is wat je zou kijken + snacken volgens je sterrenbeeld
Sluiten