Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 15 jun 2018

Girls night! Dit zijn de 6 leukste films om samen met je hele squad te kijken

Heb je een filmavondje met je hele squad op de planning staan? Dan willen jullie vast de héle avond chick flicks kijken. Pyjama's aan, popcorn erbij en met deze zes klassiekers kan jullie meidenavondje echt niet meer stuk:

Mean Girls

Waarschijnlijk de eerste film die je samen met je vriendinnetjes tijdens een slaapfeestje keek. Deze klassieker uit 2004 (heftig hè?!) blijft leuk om te zien. De laatste keer is vast al even geleden, tijd om je geheugen weer even op te frissen.

Girls Trip

Een groepje vriendinnen gaat een weekendje naar New Orleans om hun vriendschap nieuw leven in te blazen. Tijdens hun reis gaan ze he-le-maal los en dat is echt hilarisch.

Monte Carlo

Grace gaat samen met haar zusje en een vriendin een weekendje naar Parijs nadat ze is afgestudeerd. Als ze ergens schuilen voor de regen wordt ze voor iemand anders aangezien.

Niet zomaar iemand, maar een rijke verwende prinses die eigenlijk naar Monaco zou moeten vliegen. Grace vertrekt in haar plaats en wordt verliefd op een beeldschone vent.

Bridesmaids

Annie is teleurgesteld in mannen en kan de ware maar niet vinden, dat terwijl haar vriendin Lilian al gaat trouwen. Annie besluit alle bruidsmeisjes en Lilian mee te nemen op een trip naar Las Vegas vlak voor het huwelijk. Dat kan alleen maar misgaan.

Bring It On

Je kunt vast nog steeds alle liedjes meezingen uit deze oldskool film. Als tiener was je helemaal weg van alle cheerleader dansjes die in de film voorbij komen. Nostalgie om dit weer te zien.

Bachelorette

Een vriendinnengroepje van drie (Regan, Katie en Gena) wordt uitgenodigd als bruidsmeisjes op de bruiloft van een oude bekende. Als de drie meiden op de avond voor de bruiloft per ongeluk de trouwjurk van bruid Becky kapot maken, hebben ze nog maar een paar uur de tijd om dat te fixen. Succes.

Reageer op artikel:
Girls night! Dit zijn de 6 leukste films om samen met je hele squad te kijken
Sluiten