Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 27 jul 2020

OMG: deze te leuke old school films verschijnen op Netflix

Iedere maand is het weer spannend welke leuke films er nou weer op de streamingsdienst, Netflix komen te staan. Herkenbaar? We hebben heel goed nieuws: in augustus is het feest.

Er komen namelijk te leuke films online op Netflix.

Films Netflix

Dat er iedere maand weer nieuwe, leuke films online komen te staan op Netflix, is niets nieuws. Maar aankomende maand (augustus) wordt wel heel leuk. Zeg maar hallo tegen alle leuke old school, romantische films. Wedden dat jij al deze films vroeger wel tien keer hebt gezien? Lees snel verder om erachter te komen welke films jij weer opnieuw kan gaan bekijken. Wij kunnen niet wachten..

1. The Break-up – Verschijnt 14 augustus

Deze heerlijke film kennen we vast allemaal nog wel. Als Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Wat dan volgt is een opeenstapeling van oorlogsvoering, toenaderingspogingen en bemoeienissen van hun vrienden. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft…

2. No Strings Attached – Verschijnt 15 augustus

Emma (Natalie Portman) is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher): een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?

3. Mean Girls 2 – Verschijnt 5 augustus

Op de middelbare school stemt nieuwe leerling Jo ermee in om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby’s rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen. Jo en Abby gaan samen de strijd aan tegen de “gemene meiden” van de school die bekend staan onder naam “Plastics”. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie wanneer Abby er achter komt dat de vriendschap is gekocht.

4. Footloose – Verschijnt 29 augustus

Ariel Moore (Julianne Hough) is een meisje uit een klein dorpje op het platteland. Wanneer ze verliefd wordt op nieuwkomer Ren MacCormack (Kenny Wormald), ontdekt hij dat het in het dorp verboden is om harde muziek te draaien en om te dansen. Een tragisch ongeval was daar de oorzaak van. Ren komt al gauw oog in oog te staan met Ariels vader, dominee Shaw Moore (Dennis Quaid), in zijn pogingen om weer leven in de brouwerij te brengen.

5. A Star Is Born – Verschijnt 20 augustus

Alhoewel deze film niet echt old school is, is het zeker noemenswaardig. Want hoe leuk is deze film? En hoe mooi is de muziek? Juist ja, prachtig. Jackson

Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Lees ook: Binge en learn – 4 leerzame documentaires op Netflix die jij gegarandeerd wil zien

Reageer op artikel:
OMG: deze te leuke old school films verschijnen op Netflix
Sluiten