Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 9 december 2019

Plan maar snel een bezoekje aan de bioscoop, want dit is er in december allemaal te zien bij Pathé

Thuis op de bank films kijken op Netflix is natuurlijk al genieten. Maar een filmpje kijken in de bioscoop voelt toch al snel als een hele belevenis. Plan maar snel een bezoekje naar de bioscoop, want in december is er weer genoeg leuks te zien bij Pathé.

Netflix is natuurlijk vaak onze beste vriend. Maar toch kan een avondje Netflix écht niet op tegen een ouderwets avondje naar de bioscoop. Na het lezen van dit artikel wil je sowieso naar Pathé in december.

Deze films draaien vanaf december bij Pathé

Een avondje met je lover of vriendinnen op de planning? Dan willen jullie vast een bezoekje brengen aan Pathé deze maand. Vanaf december draaien hier namelijk weer genoeg films die je zeker weten wil zien. Welke film wil jij niet missen?

JUMANJI: THE NEXT LEVEL – Official Trailer (HD)

No Description

Jumanji: The Next Level: 5 december

In het tweede deel van de film Jumanji is het spel veranderd. Terwijl de groep keert terug naar het spel om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht.

Om te ontsnappen uit het spel moeten de spelers gevaren trotseren in verschillende gebieden. Zo moeten ze overleven in dorre woestijnen, maar ook op besneeuwde bergen. Gaat het de groep lukken om te ontsnappen?

MOTHERLESS BROOKLYN – Official Trailer

Watch intrigue and drama unfold in the trailer for MOTHERLESS BROOKLYN, starring Writer/Director Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, with Alec Baldwin and Willem Dafoe. Only in theaters November 1.

Motherless Brooklyn: 5 december

In deze film volgen we Lionel, een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend wil oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen komt hij achter goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad.

Lionel komt op de meest verschillende plekken. Van jazzclubs in Harlem tot uiteindelijk de luxe woningen van de machthebbers in New York. Hij gaat de strijd aan met boeven, corruptie en de gevaarlijkste man van de stad. Dit allemaal uit respect voor zijn vriend én om de vrouw te redden die weleens zijn redding zou kunnen zijn.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 | Officiële trailer | 12 december in de bioscoop

In ‘Huisvrouwen Bestaan Niet 2’ worstelen drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend ieder met hun fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. In dit vervolg volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die de kijker meeneemt in hun worsteling met verschillende levensvragen.

Huisvrouwen bestaan niet 2: 12 december

In het tweede deel van deze heerlijke Nederlands film worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en wat het doet met hun leven. Gijsje, Marjolein en Loes nemen je weer mee in hun zoektocht naar antwoorden op herkenbare levensvragen.

April, May en June | trailer | 19 december in de bioscoop

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

April, May en June: 19 december

Gek op Nederlandse films? Dan is deze film zeker een aanrader. April, May en June zijn drie halfzussen met drie verschillende vaders. Wanneer de ernstige zieke moeder van de drie zussen zich realiseert dat ze niet meer lang te leven heeft, nodigt ze haar dochters bij haar thuis uit.

Voordat ze overlijdt, wil ze zeker weten of er goed gezorgd gaat worden voor haar autistische zoon Jan. Maar al snel blijkt dat ze hier alle drie ongeschikt voor zijn. Ze merken dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn en dus opnieuw elkaar moeten leren kennen.

THE DARE (2019) Exclusive Official Trailer HD / Popcorn Frights

No Description

The Dare: 19 december

Na een brute huisoverval wordt Jay Jackson wakker in een kelder samen met drie andere gevangenen. Per toeval komen de gevangenen tot de ontdekking dat ze iets gemeen hebben met elkaar. Als het wil overleven moeten de drie met elkaar samenwerken.

Zo verzinnen ze een riskant plan dat uitgevoerd moet worden voordat de ontvoerder de kans krijgt om zijn zieke plannen uit te voeren. In deze angstaanjagende horrorfilm is niets wat het lijkt en het enige wat zeker is, is dat niets zeker is.

CATS – Official Trailer [HD]

This Christmas, you will believe. #CatsMovie Facebook: http://unvrs.al/catsFB Twitter: http://unvrs.al/catsTW Instagram: http://unvrs.al/catsIG Site: http://www.catsmovie.com

Cats: 26 december

Na de wereldberoemde musical Cats is er nu ook een film met een waanzinnige cast. Het verhaal speelt zich af op een vuilnishoop en gaat over een avond uit het leven van de katten die hier wonen. Op deze avond vindt het grote bal van de Jubikelkatten plaats.

Deze katten stellen zichzelf voor aan het publiek en laten weten dat zij een soort magische stam van pratende katten zijn. De oude, wijze leider van de groep laat ook even weten dat het een speciale avond is. De avond wordt bruut verstoord wanneer de leider ontvoerd wordt.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Plan maar snel een bezoekje aan de bioscoop, want dit is er in december allemaal te zien bij Pathé
Sluiten