Renée
Renée | LinkedIn Life 23 aug 2018

Tijd voor een biosdate! Deze films draaien binnenkort in de bioscoop

Het is bijna september en dan weet je hoe laat het is: het is de maand waarin de beste films in de bioscoop draaien. App je vriendinnen en plan alvast een date om naar de bios te gaan. Beautify zet de films voor jou op een rijtje voor als je Netflix een beetje zat bent.

Films in september

Niets zo gezellig als met een bak popcorn op je schoot naar de nieuwste films kijken. September belooft in ieder geval weer een mooie maand te worden voor jou en je vriendinnen. De volgende films wil je vast zien:

Dirty Dancing

Dé film waar je ouders vroeger naartoe gingen keert terug in de bioscoop. In september is Dirty Dancing tijdelijk terug in de bioscoop en je weet wat dat betekent: kijken.

The Cakemaker

Banketbakker Thomas uit Berlijn besluit om na de dood van zijn minnaar op zoek te gaan naar zijn familie in Israël. Daar ontmoet hij de echtgenote van zijn minnaar…

De Inspirator

Deze Nederlandse komische drama gaat over de beslissingen die we moeten nemen in het moderne leven. Aan de ene kant streef je naar geluk, aan de andere kant heb je behoefte aan erkenning en materieel succes.

The Nun

Bereid je voor op een gruwelijke horror. The Nun wordt omschreven als de engste horrorfilm van 2018 en in september kun je ‘m zien. De maker van The Conjuring is hier verantwoordelijk voor, dus dat zegt genoeg.

Leuk voor jou en je vriendje: Horrorfilm ‘The Nun’ wordt de engste film van 2018

Doris

In september gaat Doris in première. Deze Nederlandse film gaat over Doris, een gescheiden vrouw die aan de vooravond van haar 45ste verjaardag staat.

Genieten! Er komt een nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen

5 Weddings

5 Weddings gaat over een Amerikaanse journalist die naar India afreist. Ze moet namelijk een artikel maken over de kleurrijke diversiteit van trouwerijen in dit land.

A Simple Favor

Yay, Blake Lively keert terug op het witte doek. In september is ze te zien de thriller A Simple Favor. Een vlogger probeert de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin te achterhalen.

Reageer op artikel:
Tijd voor een biosdate! Deze films draaien binnenkort in de bioscoop
Sluiten