Bingen maar: déze nieuwe films/series verschijnen in december 2020 op Netflix

Wij zijn alweer toe aan iets nieuws. Alle kerstfilms zijn bekeken en hoewel we nog wel even bezig zijn met The Crown, is het echt niet erg om tussendoor een goede film te zien. Zie hier: alle films en series op Netflix die in december verschijnen.

Pak je popcorn erbij want het bingen kan weer beginnen.

Nieuw op Netflix in december 2020

Wij vertellen je precies wat er in december 2020 op Netflix zal verschijnen:

Psst, sla dit lijstje op met Pinterest.

1. De film Break – 3 december

Een heerlijke romantische comedy. De film Break gaat over Lucie – na een ernstig ongeluk zichzelf probeert te herontdekken als danseres. Ze ontmoet Vincent, een getalenteerde B-boy die tegen zijn eigen onzekerheid vecht.

2. De Netflix serie Selena: The Series – 4 december

Deze nieuwe Netflix serie is vanaf 4 december te zien en gaat over de overleden zangeres Selena Quintanilla. Christian Serratos kruipt in de huid van Selena. We zien hoe ze haar jeugd doorbracht, vele opofferingen bracht en uiteindelijk uitgroeide tot een superster. Tot ze helaas werd vermoord door de voorzitster van haar fanclub…

3. Vele nieuwe kerstfilms

Yes, we hebben nog lang niet genoeg kerstfilms gezien. Gelukkig komt Netflix ook in december met maar liefst 5 nieuwe kerstfilms. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet:

  • De familie Claus, Angela’s Christmas Wish (1 december)
  • Just Another Christmas (3 december)
  • De familie Claus (7 december)
  • A California Christmas (14 december)
  • Home for Christmas, een kerstserie (18 december)

4. Mank – 4 december

In deze nu al geweldige Netflix-films zie je het leven van Hollywood in de jaren 1930, gezien door de ogen en met de gevatheid van de alcoholistische scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz terwijl hij ‘Citizen Kane’ voltooit.

5. De korte film: Canvas – 11 december

In deze korte film van maar 9 minuten zie je een grootvader die na een hartverscheurend verlies worstelt om zijn passie voor schilderen terug te vinden en weer inspiratie te krijgen.

Canvas is vanaf 11 december op Netflix te zien en echt het kijken waard.

6. The Prom – 11 december

Als je alleen al naar de acteurs en actrices van deze film kijkt wordt je al blij. Onder anderen Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman doen namelijk mee aan deze LGBTI-film. In de film zetten Broadway scholieren de wereld op zijn kop omdat een meisje niet met haar vriendin naar prom mag gaan.

7. Tiny Pretty Things, de Netflix serie – 14 december

Netflix vergelijkt Tiny Pretty Things zelf met Black Swan én Pretty Little Liars. We kunnen hier dus zeker wel iets van verwachten deze december. Exciting!

Gigi, Bette en June zijn perfecte ballerina’s, maar achter de schermen smeden ze keiharde plannetjes om hun concurrentie uit te schakelen. De druk op hun prestigieuze balletschool is enorm groot en alle danseressen staan elkaar (letterlijk en figuurlijk) naar het leven.

8. The Ripper – 16 december

Eind jaren 70 heeft de Britse politie geen idee wie de seriemoordenaar is die wereldwijd bekendstaat als de Yorkshire Ripper, om over een arrestatie nog maar te zwijgen. Het spannende waargebeurde verhaal van The Ripper wordt in deze Netflix serie uitgeplozen. Je kunt de serie vanaf 16 december bekijken.

9. Ma Rainey’s Black Bottoms – 18 december

We kijken al uit naar deze Netflix drama. Hij zal op 18 december te zien zijn.

Blueszangeres Ma Rainey (Viola Davis) probeert een plaat op te nemen maar botst telkens met haar management, dat haar muziek ‘blanker’ wil laten klinken. Haar muzikanten vervelen zich een ongeluk tijdens de eindeloze discussies, en trompettist Levee (Chadwick Boseman) probeert met de studiobazen aan te pappen.

10. De film van Georg Cloony: The Midnight Sky – 23 december

Een eenzame wetenschapper op de Noordpool probeert astronauten te waarschuwen die terugkeren tijdens een mysterieuze wereldwijde ramp. Speciaal aan deze film is dat George Clooney de regie heeft gedaan en daarnaast ook een rol heeft gespeelt.

11. De Netflix serie: Bridgerton – 25 december

Deze serie is bedacht door Shonda Rhimes; bekend van onder anderen Grey’s Anatomy, Scandal en How to get Away with Murder. Weer een serie die we kunnen toevoegen aan ons lijstje. Het gaat over de familie Bridgerton die leeft van het ene schandaal naar het andere en hopen hun vuile was binnen te houden.

12. Als je wilt lachen: The Best of Stand-up 2020 – 31 december

De beste grappen, verhalen en one-liners van alle Netflix Stand-up comedy’s uit 2020. Voor als je zin hebt in een minder serieus avondje op de bank.

13. Netflix Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 4) – 31 december

Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

Vanaf 31 december 2020 kun je 4 seizoenen op Netflix in één keer doorkijken.

Lees ook: Kerstfilm alert: 15 (!) kerstfilms van Disney+ die je kan toevoegen aan je ‘nog kijken’ lijstje

Reageer op artikel:
Bingen maar: déze nieuwe films/series verschijnen in december 2020 op Netflix
Sluiten