Isis van Graas
Isis van Graas Life 26 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

De nieuwe films en series die je vanaf deze maand op Netflix gaat kijken

Misschien is februari wel een van de minst sprankelende maanden van het jaar. Daarom zijn we maar wat blij met de nieuwe releases van Netflix. Benieuwd wat de streamingdienst deze maand voor je in petto heeft? Lees dan snel verder want dit wordt bingewatchen.

Na Dry January kan je in februari weer ongegeneerd op de bank ploffen met een heerlijk glaasje wijn en een goede film of serie, toch? Daarom hebben we de nieuwste parels voor je op een rijtje gezet.

Films en series Netflix februari

Deze maand worden we weer getrakteerd op verschillende goede films en series. Ook komen we er eindelijk achter hoe het verder gaat tussen Lara Jean en Peter Kavinsky in deel 2 van To All The Boys I’ve Loved Before. Daarnaast zien we hoe het verder gaat in de razend spannende serie Narcos waar heel Nederland al een poos op zit te wachten.

Dit kwam er in januari op Netflix

In januari hebben we natuurlijk mogen genieten van dé klassieker Mamma Mia en een nieuw seizoen van onze favoriet How To Get Away With Murder. Ook hebben we kennis gemaakt met de verwarrende noch super spannende serie Messiah. Wanneer hier een nieuw seizoen van komt, weten we nog niet maar we houden jullie op de hoogte.

To All The Boys: P.S I Still Love You – 12 februari

We trappen dit rijtje natuurlijk af met een van de leukste romantische komedies gemaakt de afgelopen tijd. De ontzettende hottie Noah Centineo zorgt bij ons weer voor knikkende knieën. In ieder geval, we zijn onwijs benieuwd hoe de relatie tussen hem en Lara Jean verder gaat in To All The Boys: P.S I Still Love You. De titel voorspelt in ieder geval een hoop drama…

Narcos: Mexico – 13 februari

Maak je klaar voor een boel actiescènes van brute moordenaars op je beeldscherm. Na succesvolle seizoenen in Colombia, wordt de focus verlegd naar de drugshandel in Mexico. De drugsoorlog speelt zich af in de jaren ’80 met Félix Gallardo (Diego Luna) als hoofdpersoon.

Better Call Saul seizoen 5 – 24 februari

Waar waren we gebleven? Aan het einde van seizoen 4 werd de serie al aardig in de criminele richting geduwd, a la Breaking Bad. Gelukkig kunnen we jullie alvast vertellen dat seizoen 5 zeker niet het laatste seizoen is van de serie. Uiteindelijk staat er nog veel te gebeuren en verzeilt Jimmy McGrill steeds meer in het criminele circuit.

Queen Sono – 28 februari

De getrainde Zuid-Afrikaanse topspion Pearl moet een balans vinden tussen werk en haar privéleven, terwijl ze aan haar gevaarlijkste missie ooit begint. Gaat dit goed komen? Wat we wél zeker weten is dat de meeslepende serie op 28 februari te zien is op Netflix.

Dit verschijnt dit voorjaar op Netflix

Verder kunnen we jullie mededelen dat in maart seizoen 3 van de Spaanse tienerserie Élite verschijnt, maar ook een nieuw seizoen van Russian Doll en The Blacklist zijn binnenkort te bekijken op Netflix.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
De nieuwe films en series die je vanaf deze maand op Netflix gaat kijken
Sluiten