Goed nieuws – in januari verschijnen deze top films en series op Netflix

Het nieuwe jaar bekent weer tijd voor genoeg avonden (of dagen) op de bank met een filmpje of serie op Netflix. Natuurlijk verschijnen er ook in januari weer genoeg toppers op de streamingdienst. Benieuwd welke? Wij delen het graag met je.

Na een volle decembermaand is januari de perfecte tijd om heerlijk te ontspannen na al die drukte. Gelukkig helpt Netflix ons daar een handje bij en zijn er genoeg films en series die je zeker wil zien deze maand.

Nieuwe films en series in januari op Netflix

Van een goede film tot een verslavende serie, Netflix stelt ons nooit teleur. Ook deze keer weer. Het nieuwe aanbod van films en series in januari belooft weer veel goeds en veel avonden op de bank. Deze films en series wil je echt even zien deze maand.

Films

Er worden weer genoeg films voor op die regenachtige, koude dagen toegevoegd aan Netflix die je zeker wil zien.

Knocked Up – 1 januari

Journaliste Alison krijgt de schrik van haar leven wanneer ze zwanger blijkt te zijn. De vader? Ben, een aartsluie nietsnut met wie ze in bed is beland na een avondje drinken. Alison ziet het leven van een alleenstaande moeder niet zitten en besluit Ben beter te leren kennen. Zit er een relatie in voor de twee of vlucht Ben snel weg?

Mamma Mia – 1 januari

Jaaaa, eindelijk staat deze heerlijke film weer op Netflix. In Mamma Mia volgen we Donna, een alleenstaande moeder die een hotel runt op een Grieks eiland. Haar dochter Sophie staat op het moment om te gaan trouwen. Voor de bruiloft heeft Donna haar twee beste vriendinnen uitgenodigd waar ze vroeger de band “Donna and the Dynamos” mee had.

Maar naast deze twee oude vriendinnen heeft haar dochter nog drie anderen uit haar verleden uitgenodigd. Ze is namelijk op zoek naar wie haar vader is. In de uren voor de bruiloft gebeurt er veel meer dan alleen stress. Gaat dit goedkomen?

Todas las pecas del mundo – 3 januari

Naast Spaanse series, zijn er nu ook Spaanse films die leuk zijn om te kijken. In Todas las Pecas del Mundo ontmoeten we de 13-jarige nerd José Miguel. De film speelt zich af tijdens het WK en iedereen is door het dolle heen. Op José na die immuun lijkt te zijn voor de WK-koorts.

Dit verandert allemaal wanneer hij zich realiseert dat dit de manier is om het hart te winnen van het knapste meisje van de school. Zo begint hij een voetbalteam met alle buitenbeentjes van de school om haar van de populairste jongen op school te stelen.

Series

Naast deze films kunnen series natuurlijk niet ontbreken. Geloof ons, er zit er wel weer één of meer tussen die jij zo hebt afgekeken.

Messiah – 1 januari

Deze thriller serie gaat over Eva Geller die de waarheid moet zien te ontrafelen over een mysterieuze man die gezien wordt als een nieuwe messias. Hij slaagt erin om vanuit het niets een grote groep volgelingen achter zich te krijgen met alle gevolgen van dien.

De overheden willen meer over hem te weten te komen, maar makkelijk is het niet. Het lijkt namelijk dat de messias bovennatuurlijke krachten heeft en daardoor telkens weer eronderuit komt. Is hij echt of is hij een oplichter?

How to Get Away With Murder seizoen 5 – 1 januari

Na het succes van de eerste vier delen van How to Get Away With Murder staat nu eindelijk ook het vijfde seizoen online. Deze serie gaat over strafrechtadvocate en professor Annalise Keating. Samen met vijf van haar studenten raakt ze betrokken bij een ongewone moordzaak.

Anne with an E: The Final Season – 3 januari

Deze maand kan je ook eindelijk weer het derde én laatste seizoen van Anne with an E zien op Netflix. Deze serie gaat over een weeskind, genaamd Anne, met grote dromen. Onverwachts vindt zij een thuis bij een ongehuwde vrouw en haar vrijgezelle broer.

AJ and the Queen – 10 januari

In deze serie speelt RuPaul een drag queen die Amerika doorkruist in een camper samen met een bijdehante 10-jarige verstekeling. Dit zorgt voor mooie, grappige maar ook hartverwarmende momenten.

Grace and Frankie seizoen 6 – 15 januari

Vanaf deze maand kijk jij bij Netflix ook seizoen zes van Grace en Frankie. Grace en Frankie zijn allesbehalve vriendinnen. Zo is Grace deftig en is Frankie juist excentriek. Maar wanneer de echtgenoten van de twee verliefd worden op elkaar, begint er bij de twee dames ook een vriendschap te ontstaan.

Ares – 17 januari

Ares is de nieuwe duistere Nederlandse serie die op Netflix verschijnt. Ares gaat over de twee beste vrienden Rosa en Jacob. Zij worden uitgenodigd voor een geheime studentengenootschap in het hart van Amsterdam. De twee laten zich verleiden tot de rijkdom en macht binnen dit geheime genootschap.

Al snel komen de twee erachter dat er veel geheimen uit het verleden schuilen op de plek waar het genootschap is gevestigd. Het gevolg hiervan is dat er een prijskaartje blijkt te hangen aan een leven binnen deze genootschap.

Sex Education seizoen 2 – 17 januari

In Sex Education ontmoeten we de onzekere Otis. Zijn moeder is therapeute en heeft antwoord op alle vragen die met seks te maken heeft. De rebelse Maeve komt hier achter en stelt voor om een sekstherapie praktijk op school te openen.

The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 – 24 januari

Na deel één en twee komt nu ook eindelijk seizoen drie van deze serie online. De serie gaat over Sabrina, die bij haar twee tantes woont in Greendale. Ze is half mens, half heks. Wanneer Sabrina 16 jaar wordt, wordt ze gedwongen te kiezen tussen de Church of the Night en haar menselijke bestaan. Maar in plaats van hier uit te kiezen, kiest ze voor iets héél anders met alle gevolgen van dien.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Goed nieuws – in januari verschijnen deze top films en series op Netflix
Sluiten