Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann | LinkedIn Life 31 okt 2020

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in november

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je heel Netflix hebt uitgekeken. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat er op Netflix verschijnt in de maand november.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Van nieuwe series tot goede films, we kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

1. Sex and the City: the Movie – 1 november

In de serie Sex and The City volgden we jarenlang de vier vriendinnen Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha in New York. Als we ergens behoefte aan hebben in deze tijden is het wel Sex and the City. Gelukkig verschijnt de film op 1 november op Netflix. Wij weten wat we gaan doen dit weekend.

2. Holidate – 28 oktober

We noemden al eerder dat het kerstseizoen eraan komt en dat het eindelijk weer gedoogd is om kerstfilms te kijken. Netflix heeft daarom goed nieuws, hun eerste nieuwe kerstfilm Holidate staat sinds deze week online. Emma Roberts en Luke Bracey in de hoofdrollen en een herkenbaar plot. Familieleden die constant zeuren waarom je nog geen partner hebt. We kennen ze allemaal.

3. My Christmas Inn – 1 november

Vanaf 1 november staat My Christmas Inn op Netflix. Deze film gaat over Jen Taylor, die werkt voor een advertising agency in San Francisco. Ze staat op het punt om promotie te maken als ze hoort dat haar tante haar een herberg op Alaska heeft nagelaten.

4. Little Women – 1 november

Ben je nog niet in de kerstsferen? Ook dan heeft Netflix goed nieuws voor je. Little Women, de verfilming van de klassieke roman van Louisa May Alcott, vertelt het verhaal van zussen Jo, Meg, Amy en Beth. We volgen hoe ze hun verschillende plekken in de maatschappij vinden en alle strubbelingen die daarmee gepaard gaan.

5. Citation – 6 november

Citation vertelt het indrukwekkende, waargebeurde verhaal van een Nigeriaanse studente. Ze dient een aanklacht in tegen een populaire professor na een poging tot verkrachting. In de film zien we een strijd waarin ze het opneemt tegen de academische wereld.

6. Love & Anarchy – 4 november

Een getrouwde consulente begint te flirten met een jonge IT’er en gaat de maatschappelijke normen ver te buiten. Hun flirterige spel spoort hen beiden aan om hun levens eens goed te bekijken. Het begint onschuldig….

7. The Crown: seizoen 4 – 15 november

Op 15 november verschijnt dan eindelijk het vierde seizoen van de Netflix-hitserie The Crown. The Crown speelt zich af in de jaren zeventig en tachtig in het Britse koninklijk huis. In het nieuwe seizoen staan de schijnwerpers op het leven van prins Charles en prinses Diana. Can’t wait.

8. Virgin River: seizoen 2 – 27 november

De romantische dramaserie Virgin River had – terecht – een hele hoop fans. Daarom komt Netflix in november met een tweede seizoen. In de nieuwe afleveringen zien we dokter Mel, haar staat weer een hele hoop romantiek en spanning te wachten.

Lees ook: Kerstfilm alert: de trailer van de nieuwe kerstfilm Dash & Lily is op Netflix te zien

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in november
Sluiten