Janne Vogel
Janne Vogel Life 10 mrt 2020

Bel je vriendinnen: de finale van het Songfestival kijk je voor een prikkie live in de bios

Ben jij fan van het Eurovisie Songfestival? En verheug je je nu al op de finale? Goed nieuws: je kunt de finale van het Songfestival in de bioscoop bekijken bij een aantal Vue-vestigingen in Nederland! Een kaartje scoor je al voor zes euro, dus waar wacht je nog op? Uitje met de meiden!

Finale Eurovisie Songfestival bioscoop

De finale van het Eurovisie Songfestival was vorig jaar voor het eerst live in de bios te bekijken, en is ook dit jaar weer op het witte doek te zien. Waar, hoe, wat en wanneer? Lees even mee!

Vestigingen en tickets

Een aantal vestigingen toont op zaterdag 16 mei de finale, die dankzij Duncan nog een keer plaatsvindt in ons eigen Rotterdam Ahoy. De volgende Vue-bioscopen tonen de finale: Alkmaar, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum en Kerkrade. Een ticket koop je voor zes (!) euro, via de website.

Jeangu Macrooy

Zie je jezelf al zitten? Vanuit je luxe stoel met een popcorn en vino, genietend van de internationale acts? Wij wel. En nu maar hopen dat Jeangu Macrooy het net zo spetterend doet als Duncan Laurence vorige editie. Jij support ‘m in ieder geval samen met je vriendinnen of lover vanuit de bioscoop. Hoe leuk!

Wat denk jij, gaan we ook dit jaar het Eurovisie Songfestival winnen? Het zou toch wat zijn!

Lees ook: