Hint of foutje? Er gebeurt iets vreemds in de laatste aflevering van Undercover seizoen 2

Alle aflevering van Undercover seizoen 2 staan nu eindelijk op Netflix. Er gebeurde onwijs veel spannende dingen in de laatste aflevering. Iedereen kwam hier in terug: De Bergers, Steve en Nathalie. Maar er gebeurde ook iets vreemds in de aftiteling van de laatste aflevering van dit seizoen Undercover. Heb jij dit gezien? Het zou wel toepasselijk zijn voor Undercover.

Zou het een hint zijn naar het volgende seizoen of was dit simpelweg een foutje? Let op hierna kunnen spoilers komen als je de finale van het seizoen nog niet gezien hebt.

Undercover seizoen 2

In Undercover seizoen 2 zagen we voornamelijk Steve en de familie Berger. De hele finale aflevering bleef het spannend of JP en Laurent zouden worden opgepakt of niet. Daarnaast bleef het onwijs spannend of Steve en Nathalie hun ontvoering konden ontsnappen. Het verhaal lijkt dan uiteindelijk goed af te lopen.

Dan gebeurt er iets opvallends in de aftiteling van Undercover seizoen 2, wat ons in de war brengt. Als je naar de aftiteling bleef kijken, kwam er uiteindelijk het zinnetje: “Wij moeten eens praten”, in beeld. Hmm…

Zou dit een hint kunnen zijn naar Ferry en JP die elkaar in de gevangenis ontmoeten in seizoen 3? Misschien gaan ze wel een plan smeden om samen Steve/Bob/Peter te pakken te krijgen en wraak te nemen. Of was het simpelweg een foutje in Undercover seizoen 2?

Seizoen 3 Undercover

De opnames van Undercover seizoen 3 zijn al begonnen. Daarbij werd al duidelijk dat Ferry en Steve sowieso terugkomen. Of JP ook weer te zien is, is nog niet duidelijk. Laurent zal duidelijk niet terugkomen, want die is doodgeschoten door zijn broer…

Kritiek op het tweede seizoen

Veel fans waren het niet eens met de hoeveelheid waarin Ferry en Danielle te zien waren in seizoen 2 van Undercover. Maar uit een interview met Elise Schaap bij RTL boulevard blijkt dat Ferry en Danielle eigenlijk helemaal niet in Undercover seizoen 2 te zien zouden zijn.

Ze vertelt: “Ik was blij dat ik erin zat, überhaupt. Het hele idee was, toen we er drie jaar geleden aan begonnen, dat dit (het verhaal van Ferry en Daniëlle) één case was en seizoen 2 gaat mogelijk over iets heel anders.”

Reageer op artikel:
Hint of foutje? Er gebeurt iets vreemds in de laatste aflevering van Undercover seizoen 2
Sluiten