YES: bekijk de finale van WIDM (coronaproof) in de bioscopen van Pathé en Euroscoop

Alle molloten opgelet! Ben je al gespannen voor de finale van het jubileumseizoen van WIDM 2020? Het komt steeds dichterbij, op 24 oktober om 20.30 zal de finale plaatsvinden. Hoewel het dit jaar allemaal iets anders is dan we gewend zijn, kan je ook dit jaar kan je de finale van Wie is de Mol bekijken in de bioscopen van Pathé en Euroscoop. YES.

Ben jij de ultieme molloot? Dan is dit misschien wel een leuk uitje voor jou. Haal je vrienden bij elkaar en maak er (ondanks corona) een onvergetelijke avond van met een spannende ontknoping.

Finale WIDM in de bioscopen van Pathé en Euroscoop

Vorig jaar waren de kaartjes voor de finale van Wie is de Mol binnen no-time uitverkocht. Dus let op, je kan de kaartjes namelijk al aanschaffen. Via de website van Pathé kan je een bioscoop selecteren en je kaartje kopen. De kaartjes zijn 6 euro per stuk.

In de volgende 25 vestigingen van Pathé en Euroscoop wordt de finale van WIDM laten zien: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Coronaproof

De bioscopen van Pathé en Euroscoop zullen met minimale capaciteit draaien. Er zijn maar 30 plekken beschikbaar per bioscoop. Wees dus snel met kaartjes bestellen, want dit jaar zijn de zalen dus sneller vol. Daarnaast worden ook de coronamaatregelen gehanteerd. Op de 1,5 meter regel en hygiëne wordt extra goed gelet door de werknemers van de bioscopen. Alle maatregelen waar de bioscopen zich aan houden kan je hier vinden.

Voorbereiden voor de finale WIDM

Om je voor te bereiden op de finale en ervoor te zorgen dat je écht de goede mol in je hoofd hebt, kan je nog eens kijken naar de hints van Wie is de Mol aflevering 6 en de hints uit alle andere afleveringen. Daarnaast hebben we ook een interessante theorie gevonden, die misschien wel het bekijken waard is: hebben de WIDM-testvragen en de eerste seizoenen van de kandidaten een verband?

Reageer op artikel:
YES: bekijk de finale van WIDM (coronaproof) in de bioscopen van Pathé en Euroscoop
Sluiten