Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 4 juni 2016

Finally! 24 uur lang gekoelde wijn (of water…) met deze fles

Je gaat lekker het park in met vrienden of naar het strand en je wilt wijn meenemen. Hartstikke leuk, maar tenzij je een koelbox meeneemt, ben je ervan verzekerd dat je wijn op een gegeven moment warm wordt. En wie wil er nou warme wijn drinken? Nee, wij ook niet. Daarom zijn we zó blij dat er een koelfles is ontwikkeld, die je drinken 24 uur lang koel houdt.

Nee, het is geen magie, het is Chilly’s bottles. Chilly’s bottles zijn herbruikbare wijnflessen, die je wijn 24 uur lang koud houden. Oké, officieel zijn het waterflessen, maar laten we eerlijk wezen. Je kan het ook heel goed voor wijn gebruiken.

Ongeacht het weer, blijft deze fles tot wel 24 uur ijskoud. Zonder condens op je fles, waardoor je tas van binnen niet nat wordt en deze flessen lekken ook niet. Warm drinken blijft tot wel 12 uur warm. Daarnaast kun je ze krijgen in allemaal leuke kleurtjes, wat het allemaal nog veel aantrekkelijker maakt.

Het is duidelijk, met deze fles ben je klaar voor de zomer. En het is ook nog goed voor het milieu. Eigenlijk ben je bezig met de aarde redden, door koude wijn te drinken. Die link is toch niet te ver gezocht?

LEES OOK: Dit is de reden waarom vrouwen die wijn drinken betere seks hebben

Reageer op artikel:
Finally! 24 uur lang gekoelde wijn (of water…) met deze fles
Sluiten