Finally! McDonald’s gaat thuis bezorgen in 2017 en dat is awesome

Eindelijk, we hebben er lang op mogen wachten. Wanneer je brak in je bed ligt zou een McDonald's maaltje de kater wat verzachten. Die lekkere chicken McNuggets of Big Tasty kunnen nergens aan tippen. Helaas moet je daar wel je bed voor uit. Laat je daar nu net geen zin in hebben. Maar: het nieuws waar we op hebben gewacht is daar. McDonald's gaat thuis bezorgen in 2017.

Mac aan de deur, hoera

Goed nieuws voor alle McDonald’s liefhebbers: de fastfoodketen met je favoriete hamburgers gaat experimenteren met thuis bezorgen.

In 2017 gaat het experimenteren van start. In eerste instantie worden er drie steden getest in Amerika. Orlando, Tampa en Miami. Aan de test werken 200 filialen mee. Wij kunnen ons voorstellen dat de inwoners een gat in de lucht springen en minstens één keer in de week een Big Mac zullen bestellen.

Echter moet nog blijken of het bezorgen succesvol zal zijn. Dan zullen ze uitbreiden naar andere steden en wie weet op den duur naar Nederland. Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit niet zal werken. Kom maar door met die kipnuggets en frietjes.

LEES OOK: Dit zijn alle kortingen van de McDonald’s adventskalender 2016

Reageer op artikel:
Finally! McDonald’s gaat thuis bezorgen in 2017 en dat is awesome
Sluiten