Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 24 okt 2016

Finally! Vanaf déze datum begint Pretty Little Liars seizoen 7

We hebben ons geduld even opzij moeten zetten. Normaal gesproken konden we de afleveringen van Pretty Little Liars een week na de uitzending in Amerika al bekijken op Netflix. Met seizoen 7 was dat helaas niet het geval, terwijl het spiksplinternieuwe seizoen in de USA al te zien was op 21 juni. Maar het verlossende woord is hier en we hoeven niet meer lang te wachten..

Tick-Tock Bitches

De allereerste aflevering van seizoen 7 heet Tick-Tock, Bitches. En daarmee weten we dat de spanning weer hoog zal oplopen. Als je seizoen 6 nog moet kijken, schiet dan een klein beetje op want seizoen 7 staat voor de deur en ons geduld wordt beloond.

Netflix kwam afgelopen vrijdag met het verlossende woord. Tromgeroffel: Pretty Little Liars seizoen 7 zal vanaf dinsdag 15 november eindelijk te zien zijn. En dat betekent nog maar 22 nachtjes slapen, yeah.

Bijna bijna bijna

Het is op dit moment nog niet bekend om je dan direct alle afleveringen van het nieuwe seizoen kunt bekijken die tot dusver zijn uitgezonden in Amerika, of dat er wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen op Netflix. We kunnen in elk geval onze favoriete liegbeestjes weer bewonderen.

Het belangrijkste is dat het bijna zover is en dat we nu écht niet meer kunnen wachten.

Lees ook: Spoiler alert! Alles wat je wilt weten over Pretty Little Liars seizoen 7

Reageer op artikel:
Finally! Vanaf déze datum begint Pretty Little Liars seizoen 7
Sluiten