Renée
Renée | LinkedIn Travel 10 december 2019

Slapen onder de sterrenhemel in Finland? Het kan nu in deze iglo’s en andere bijzondere accommodaties

Heb je er ooit over gedacht om een bezoekje aan Finland op je bucketlist te zetten? Zo niet, doe het dan vooral wél. De Beautify redactie heeft namelijk prachtige accommodaties gevonden waarin jij samen met je partner/beste vriendin/moeder/nichtje de meest memorable overnachting van je leven gaat beleven. Je kunt namelijk slapen in een iglo.

Finland is misschien niet de eerste bestemming waaraan je denkt bij het woord ‘vakantie’, maar deze iglo’s laten zien dat dit wel zo zou moeten zijn.

Overnachtingen in een iglo en andere bijzondere plekken in Finland

Heb je hotels inmiddels uitgespeeld en ben je op zoek naar een bijzondere overnachting? Dan raden we je aan om een retourtje naar Finland te boeken en snel een iglo overnachting op je naam zetten. Slapen onder de waanzinnige sterrenhemel en misschien wel het noorderlicht zien was nog nooit eerder zo fantastisch. De volgende plekken zijn echte toppers:

iglo overnachting finland
Baltus Communications

Glazen iglo’s

Vlakbij Levi in Noord Lapland kun je in één van de 27 iglo’s een overnachting boeken. We durven te wedden dat er geen betere plek is om het noorderlicht te bekijken dan vanuit je bed in deze glazen iglo. En mocht je het noorderlicht helaas niet zien, dan heb je alsnog een bijzondere avond door de prachtige sterrenhemel die je zo kunt zien.

northern lights ranch finland
Baltus Communications

Northern Lights Ranch

In de buurt van Levi vind je niet alleen de waanzinnige iglo’s waar we hierboven over schrijven, maar ook de Northern Lights Ranch. Hier staan 16 moderne blokhutten die ook wel Sky View Cabins genoemd worden. Als je de foto’s ziet snap je wel waarom. De slaapkamer is door glas omgeven en omdat er geen lichtvervuiling is heb je het mooiste uitzicht op het winterlandschap. We zijn verliefd.

kalle's inn finland
Baltus Communications

Kalle’s Inn

Een bijzondere locatie die echt niet mag ontbreken in dit artikel zijn de acht glazen huisjes van Kalle’s Inn. Vlakbij Vaasa aan de westkust van Finland vind je deze bijzondere plek. Je hebt 180 graden uitzicht op de zee en sterrenhemel. Met andere woorden: je hebt een eersterang ticket op het uitzicht. Hoe prachtig?

Meer lezen over reizen?

Reageer op artikel:
Slapen onder de sterrenhemel in Finland? Het kan nu in deze iglo’s en andere bijzondere accommodaties
Sluiten