Renée
Renée | LinkedIn Life 29 aug 2018

Pak je agenda! We weten wanneer First Dates weer op tv is

Niets is leuker dan naar de ongemakkelijke mensen van First Dates te kijken. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat het seizoen van 2018 haar debuut maakt op de Nederlandse televisie.

Als één programma zowel super mooi als super awkward is, dan is het First Dates wel. Weet je nog hoe Pascalle haar Clint de verschrikkelijkste date ooit bezorgde? Dat wordt in 2018 hopelijk dunnetjes over gedaan.

Het programma keert terug net een nieuw seizoen en dat is prachtig nieuws. Helaas is het niet meer mogelijk om je op te geven als achtergrondeter.

Maar wat je wél kunt doen is met je vriendinnen en een fles wijn voor de buis zitten.

First Dates 2018

Hopelijk heeft het nieuwe seizoen van 2018 weer een stelletje zoals Pascalle en Clint aan tafel zitten. Dan wordt het ongetwijfeld weer net zo legendarisch als vorige keer. Maar wanneer is First Dates eigenlijk weer te zien op televisie?

Hoog tijd om je agenda erbij te pakken en je vriendinnen op de hoogte te brengen. Het duurt nog even, maar First Dates komt op 22 oktober terug met gloednieuwe afleveringen.

Opgeven voor First Dates

Blijkbaar zijn nog niet álle tafels gevuld met leuke vrijgezellen en daarom is de inschrijving nog steeds open. Misschien heb je nog een leuke vriendin in de aanbieding die perfect is voor First Dates. Dan is het goede nieuws dat je je nog altijd kunt inschrijven voor de date van je leven.

En hé, als de date niet geslaagd is droom je gewoon weg in de ogen van barman Victor. Ook leuk.

Wil je meer weten? Inschrijven doe je hier.

Herhalingen

Psssst. Is het echt geen optie om te wachten tot 22 oktober? Maak je geen zorgen. BNNVARA zendt iedere avond herhalingen van de Britse First Dates uit. Zo kom je toch aan je dagelijkse portie entertainment van het eerste uur.

Dit restaurant regelt blind dates en het is net First Dates zonder camera’s

Reageer op artikel:
Pak je agenda! We weten wanneer First Dates weer op tv is
Sluiten