Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love 8 augustus 2018

Yay! We mogen weer achtergrond eter worden bij First Dates

Het programma First Dates is zo fijn. De ongemakkelijke, maar ook lieve momenten van de dates zorgen ervoor dat we elke aflevering kijken. Als achtergrond eter zit je nog dichter bij de actie. Je kan je nu weer opgeven om genietend van lekker eten het hele spektakel te aanschouwen.

Achtergrond eter First Dates

First Dates is van origine een Engels programma, maar hier hebben we ook al mogen genieten van een paar heerlijke Nederlandse seizoenen. De makers van First Dates helpen allerlei verschillende singles met het vinden van de ware, door een romantisch diner te organiseren.

Een date hebben in een leeg restaurant is nou niet bepaald bevordelijk voor de sfeer, dus een paar hongerige en gezellige mensen op de achtergrond zijn essentieel. Dus, wil je onder het genot van een hapje en een drankje het romantische gebeuren van dichtbij bekijken? Geef je dan snel op.

De details

Voor een tientje ben je voorzien van een gezellig diner. Je kan met je lover of met je beste vriendin dineren terwijl de camera’s draaien. Opgeven is mogelijk via deze link.

O ja, daarnaast kan je je ook nog als vrijgezel opgeven. Dus als je in plaats van een rustig diner eigenlijk ook wel je ware liefde wilt vinden? Geef je dan op voor het programma. Wie weet is de blind date wel je nieuwe lover. Wij zitten in ieder geval voor de buis.

Meer over First Dates lezen? Dat kan hier.

Jaaaa! Er bestaat een First Dates spel zodat je thuis ook mee kunt doen

First Dates BNN

Reageer op artikel:
Yay! We mogen weer achtergrond eter worden bij First Dates
Sluiten