Renée
Renée | LinkedIn Life 22 okt 2018

First Dates is NU terug op televisie en je bekijkt het hier

Laat alles vallen waar je nu mee bezig bent en zet de televisie aan. Op dit moment begint namelijk het gloednieuwe First Dates seizoen op BNNVARA en daar hebben we het nodige over te zeggen. Want hoe laat moet je eigenlijk klaarzitten om de dates te bekijken en hoe vaak keert het terug op televisie?

Het afgelopen seizoen van First Dates was natuurlijk smullen, dus je kunt alleen maar dromen dat je weer zulke prachtafleveringen te wachten staan. Het blijft genieten om mensen te zien die op een blind date gaan én dat ook nog eens laten vastleggen op camera.

Maar wat weten we tot nu toe en waar bekijk je First Dates?

First Dates op BNNVARA

First Dates wordt zoals je gewend bent uitgezonden bij BNNVARA op NPO 3. De knappe barman Victor is uiteraard weer van de partij met gastheer Sergio. Deze oude bekenden horen natuurlijk bij het programma, dus het is mooi dat ze er dit seizoen weer bij zijn.

Daar blijft het niet bij, want First Dates wordt iedere werkdag uitgezonden. Wat een feestje. Heb je mooi een reden om lekker met je vriendinnen binnen te blijven met een dekentje op de bank. Theetje erbij, chocola…

Hoe laat is het programma te zien?

Je wil natuurlijk wel weten hoe laat je klaar gaat zitten om de afleveringen te kijken. Het feestje begint iedere dag om 19:25 uur. Weet je meteen wanneer je naar NPO 3 wil zappen.

Ook fijn, omdat het op de publieke omroep wordt uitgezonden heb je geen reclames tussendoor. Kun je ongegeneerd een uur genieton (met een o) voor je weer verder gaat met je leven.

Hierbij alvast wat heerlijke beelden om in de sfeer te komen:

Nieuw seizoen First Dates NL!

FIRST DATES (NL) IS TERUG! Het belooft een seizoen vol hilarische, schattige en ongemakkelijke dates te worden! Met welke bingewatcher ga jij kijken? 🙉Vanaf 22 oktober élke werkdag om 19:25 bij BNNVARA op NPO 3

Geplaatst door First Dates NL op Maandag 15 oktober 2018

First Dates – Pizza of patat?

‘’Pizza of patat? Koud of warm weer?’'🌞Oké, kom maar op! Wat is jouw lievelingsvraag om aan een date te stellen? 🍕

Geplaatst door First Dates NL op Dinsdag 16 oktober 2018

Er zijn steeds meer date-cafés à la First Dates waar je knappe mannen spot

Reageer op artikel:
First Dates is NU terug op televisie en je bekijkt het hier
Sluiten