Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 23 okt 2018

First Dates gemist? Dit is hoe ongemakkelijk én romantisch de eerste aflevering was

Er gaat niks boven een uur vol ongemakkelijkheden op TV. Gisteren begon het nieuwe seizoen van de Nederlandse First Dates weer en auch, sommige stiltes waren echt om te janken. Ondanks dat het echt heel moeilijk was niet afgeleid te raken door barman Victor en de gulle lach van Sergio, vielen deze dates ons op:

Jeffrey en Cynthia

De aflevering begon al vrij ongemakkelijk met Jeffrey en Cynthia. Met name omdat Jeffrey binnen een kwartier door zijn vragenlijst heen was en tsja toen wist hij het eigenlijk ook niet meer. Hij wist inmiddels al wat Cynthia’s beroep was en een nieuw gesprekstopic bedenken bleek moeilijker dan hij dacht.

Gelukkig zat zijn date Cynthia er niet mee want zij vond juist dat er geen ongemakkelijke stiltes vielen. De twee bleken toch geen match want Cynthia zocht eigenlijk iemand die minder stil was. Awkward.

Cleo en Mike

Cosmetisch arts Cleo en piloot Mike. Moeten we daar nog meer over zeggen? De twee leken elkaars humor compleet te misvatten en dat leidde tot een licht geïrriteerde Cleo.

Al helemaal toen Mike zei dat hij eigenlijk niks met accenten had terwijl Cleo uit Aruba komt en deels Nederlands deels Engels sprak. Uh, Mike?! Toch bleek achteraf dat de lovebirds elkaar nog vaker hebben gezien en wie weet wat daaruit is opgebloeid.

Angelica en Tommie

Een oude bekende, Angelica deed vorig seizoen ook al mee maar toen schoot Cupido helaas niet raak. Ze probeert het gewoon opnieuw en Tommie probeerde in de eerste aflevering haar hart te veroveren.

Hij zag het helemaal zitten met haar. Overdag kunnen ze samen naar de sauna en onder de zonnebank. ’s Avonds kunnen ze allebei werken, hij als portier en Angelica als candy girl. Of het uiteindelijk wat is geworden weten we niet.

Berry en Steven

Hondentrimmer (en goudsmit $$$) Berry ging op date met Steven. Wij waren even in de war. Die baard, die bril, het leken wel broers. Het leek een match made in heaven te zijn want de twee hadden bijna alles met elkaar gemeen. Ze hebben elkaar na de date nog één keer gezien maar het is wonderbaarlijk genoeg toch niks geworden.

Yana en Gijs

Veruit het vrolijkste koppel van de avond. Gijs wist alleen niet zo goed of hij bij een dilemma zou kiezen voor nooit meer seks of nooit meer muziek. Misschien is dat hetgeen waar Yana op afgeknapt is want er was geen klik tussen deze twee vrolijke menschen. We hopen dat ze alsnog allebei snel iemand tegen het lijf lopen.

Er zijn steeds meer date-cafés à la First Dates waar je knappe mannen spot

Reageer op artikel:
First Dates gemist? Dit is hoe ongemakkelijk én romantisch de eerste aflevering was
Sluiten