Renée
Renée Life 23 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

First Dates gemist? Hier kijk je het terug

Nu First Dates ein-de-lijk weer is begonnen met een gloednieuw seizoen betekent het dat je natuurlijk iedere avond om 19:25 uur de televisie aan wil hebben. Maar hé, jij hebt ook gewoon een leven en hebt misschien niet iedere dag tijd om te kijken. Gelukkig maakt dat helemaal niet uit, want als je First Dates gemist hebt weet Beautify waar je het terugkijkt.

We danken het het internet op onze knietjes, want wat is het toch relaxed dat je programma’s gewoon terug kunt kijken. Als je First Dates gemist hebt ben je bij NPO 3 aan het goede adres.

First Dates gemist

Heb je First Dates gemist? Ga dan snel naar de website van NPO 3, want daar is het programma te vinden. Via deze link vind je alle afleveringen die tot nu toe op televisie zijn uitgezonden.

Ook in het 2018 seizoen nemen verschillende mensen weer plaats in het First Dates-restaurant. Tijdens de blinddate hopen ze de liefde van hun leven te ontmoeten.

Maar zoals je misschien wel weet blijkt dat vaak nog een hele uitdaging te zijn. Want hoewel de kandidaten worden gematcht op hun interesses en verlangens is het natuurlijk maar de vraag of ze in het echt ook klikken.

Beautify bekeek de eerste aflevering en dit vonden we ervan:

First Dates gemist? Dit is hoe ongemakkelijk én romantisch de eerste aflevering was

Reageer op artikel:
First Dates gemist? Hier kijk je het terug
Sluiten