Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 27 jul 2018

Single ladies opgelet! Je kunt je weer opgeven voor een nieuw seizoen First Dates (en eindelijk je droomman vinden)

Ben je door je Tindermatches heen? Geen paniek, er zijn nog genoeg kansen om je prins op het witte paard tegen te komen. In een restaurant bijvoorbeeld, tijdens een blind date en onder toeziend oog van een paar camera’s. Jaaa, je kunt je weer opgeven voor het nieuwe seizoen van First Dates.

Ben jij de eeuwige vrijgezel die niet op haar mondje is gevallen? Dan durf je vast wel mee te doen aan het programma First Dates. Wie weet zit jij straks wel tegenover een super charmante gozer met wie je de avond (en nacht) van je leven hebt.

First dates

Wij kunnen niet wachten om nog meer ongemakkelijke dates, slurpgeluiden en ongelukkige opmerkingen te zien op TV. Op sommige momenten krijgen de dates zo’n awkward wending dat jij je er thuis zelfs ongemakkelijk bij voelt (en plaatsvervangende schaamte, dat ook).

Toch heeft Cupido al een aantal keer raak geschoten in het Amsterdamse First Dates restaurant en dat vinden we heerlijk om te zien. Sommige mensen zijn gewoon voor elkaar gemaakt en de matchmakers van het programma weten er toch elke keer weer in te slagen om lovers bij elkaar te brengen.

Aanmelden voor het nieuwe seizoen

Ben jij single? Of wil je je eeuwige vrijgezelle oom (heel irritant op feestjes) opgeven voor het programma? Inschrijven doe je hier.

Reageer op artikel:
Single ladies opgelet! Je kunt je weer opgeven voor een nieuw seizoen First Dates (en eindelijk je droomman vinden)
Sluiten