Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 15 apr 2019

Ben jij nog single? Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen van First Dates

Heb jij Tinder uitgespeeld en ben je he-le-maal klaar met je Happn dates? Dan wordt het tijd om het eens over een heel andere boeg te gooien. Je kunt je opgeven voor een nieuw seizoen van First Dates en alleen al een praatje met sexy barman Victor is een reden om dat vandaag nog te doen.

Waar ontmoet je tegenwoordig nog een charmante knappe vent die je met respect behandelt? Precies, bijna nergens. Probeer het eens bij First Dates want wie weet matchen zij je wel aan de ware.

Vind de ware bij First Dates

Je moet misschien even over een drempel heen maar dan heb je ook wat. Heel Nederland kijkt mee tijdens jouw date en daar moet je natuurlijk wel tegen kunnen. Al vindt barman Victor het vast geen probleem om jou gerust te stellen met een lekkere Pornstar Martini.

Opgeven voor het nieuwe seizoen

De inschrijving voor het nieuwe seizoen is geopend en als jij je inschrijft ben je dit jaar misschien niet meer alleen met kerst.

Psssst, ben jij geen single meer? Je kunt je ook opgeven als achtergrond eter in het restaurant en alsnog je minute of fame pakken op nationale televisie.

Reageer op artikel:
Ben jij nog single? Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen van First Dates
Sluiten