Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 20 dec 2018

Barman Victor is op zoek naar jou en een vriendin voor een avondje uit

Zwijmel jij weg voor de TV als je in de ogen van barman Victor kijkt? Stel je voor dat je tegenover hem zit en dat hij recht in je ogen kijkt met die blauwe kijkers van ‘m. Smelt. Je kunt morgen samen met je beste vriendin bij hem aan tafel zitten en daar hoef je bijna niks voor te doen.

Als jij wordt bedient door barman Victor wil je maar één ding als toetje: hem. Morgen kun je aan tafel zitten bij de knapste barman van Nederland en wie wil dat nou niet?

Wegzwijmelen bij Victor

Door Serious Request worden verschillende uitjes en items geveild voor het goede doel, waaronder dit geheel verzorgde diner door Victor en maitre Sergio. Dat betekent dat je op dit diner kunt bieden en de gene met het hoogste bod zit morgen aan tafel bij deze charmante heren.

Op vrijdag 21 december ben je welkom vanaf 18:15 uur in Utrecht voor een driegangendiner met jouw bestie. Natuurlijk krijgen jullie daar lekkere drankjes bij en die worden ingeschonken door niemand anders dan Victor.

Veiling voor Serious Request

De teller staat momenteel op 140 euro en daar wil jij natuurlijk wel overheen gaan want A) dan sta je morgen oog in oog met Victor en B) het geld gaat naar het goede doel. Victor kan dat vast wel waarderen *knipoog*. Bieden kan hier.

Niet gewonnen? Wees niet getreurd, je kunt Victor altijd nog gaan volgen op Instagram.

De knappe barman van First Dates volgen op Instagram is het beste wat jij vandaag kunt doen

Reageer op artikel:
Barman Victor is op zoek naar jou en een vriendin voor een avondje uit
Sluiten