Eindelijk antwoord op letterlijk al je vragen over fitness

Fitnessen lijkt vaak zo een simpele manier van sporten, maar er komt enorm veel bij kijken. Het is belangrijk dat je weet wat je doet om zo de resultaten te behalen die je wilt. Daarom zijn wij volledig in het onderwerp gedoken voor jou.

Fitness

Dat dat de zomer langzaam aan een einde komt, betekent niet dat we met z’n allen stoppen met sporten. Zodra het iets viezer weer wordt buiten, duiken we gewoon de sportschool in om te fitnessen. Want zulke bikkels zijn we natuurlijk. Toch is fitnessen af en toe best ingewikkeld. Welke oefeningen zijn het beste voor welk doel? Wat is het beste om te eten naast je trainingen? Zoveel vragen.

Het is tegenwoordig in ieder geval echt niet meer zo dat je alleen effectief sport met een personal trainer, want er staan genoeg handige tips online die jou helpen met het krijgen van een killer body. Maar waar begin je met zoeken? De wondere wereld der fitness is een gecompliceerde. Dat is precies waarom wij een handig overzicht hebben gemaakt met antwoorden op al je fitness vragen.

Buikspieroefeningen

Één van de resultaten die veel meiden willen behalen door te fitnessen, is een gespierde buik. Die killer abs lijken on-mo-ge-lijk te behalen, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Het enige wat je nodig hebt, zijn wat tips voor goede oefeningen. Die vind je hier.

Snel afvallen

Er zijn verschillende redenen waarom je jezelf (huilend) naar de sportschool sleept. Naast gewoon gezond leven of je hoofd leegmaken, is snel afvallen ook een reden om te fitnessen. Zo min mogelijk tijd in die zweetzaal doorbrengen en zo veel mogelijk tijd doorbrengen met je vriendinnen in de stad, daar zeggen we geen nee tegen. Tips om snel af te vallen, vind je hier.

Apps

Zoals we al zeiden, het is niet meer nodig om al je zuurverdiende centjes uit te geven aan een personal trainer. Er zijn genoeg apps die je net zo goed kunnen ondersteunen tijdens je fitness-sessies. De beste apps vind je hier.

Fitness trackers

Naast de beweging in de sportschool zijn er natuurlijk genoeg andere momenten op een dag waarop we actief zijn. Dat is iets wat je ook graag wilt bijhouden. Er zijn genoeg fitness trackers die je bewegingen bijhouden en daarnaast ook dingen zoals je slaapritme analyseren. Alles daarover lees je hier.

Schemas

Verder is misschien één van de belangrijkste dingen op gebied van sporten een schema. Een goed fitness schema is essentieel wanneer je een doel voor jezelf hebt gezet. Een schema kan je maken voor een bepaalde periode, een bepaalde sport of een bepaald onderdeel van je lichaam. Ook hiervoor heb je geen personal trainer nodig. Verschillende fitness schemas vind je hier.

Reageer op artikel:
Eindelijk antwoord op letterlijk al je vragen over fitness
Sluiten