Fitspiration: deze vrouw bewijst dat je in één jaar een heel ander figuur kunt krijgen

In 365 dagen tijd verloor de 31-jarige Justine 56 kilo. Wauw. En om haar veranderingen vast te leggen, maakte ze elke dag een foto. Ze zette de foto's in een slideshow. Gewoon, als motivatie voor haarzelf. Nooit had ze gedacht dat deze het internet zou breken. Mensen van over de hele wereld voelden zich geïnspireerd. En geef ze eens ongelijk. Justine is écht een chick met ballen.

Haar verhaal

Justine heeft heel wat meegemaakt. Nadat haar man vorig jaar zelfmoord pleegde, begon ze met eten. En ze at veel. Heel veel. Tot ze zich realiseerde dat het zo niet langer kon. Ze veranderde haar levensstijl en was geregeld in de sportschool te vinden. Een jaar later is ze 56 kilo lichter. En dat heeft ze allemaal zelf geflikt.

Hoe is ze zoveel afgevallen?

Voor Justine zijn er flink wat veranderingen nodig geweest wat betreft levensstijl. Ze begon met een dieet, sportte zes keer in de week en kreeg hulp van een online coach.

Motivatie

Elke dag nam ze een foto om de transformatie vast te leggen. En dit motiveerde haar om het afvallen vol te houden. ‘De selfies waren een enorme aanmoediging voor me. Als ik niet naar de sportschool wilde gaan, scrolde ik even door de foto’s en besefte ik waar ik het allemaal voor deed,’ aldus Justine.

Bekijk de slideshow en gigantische transformatie hieronder:

Een video die is geplaatst door Justine -124lbs #ichoosetolive (@hairstargetsfit) op

Wil je meer lezen over afvallen? Zie dan: Gek op koolhydraten? Dit dieet verbiedt ze gelukkig niet

Reageer op artikel:
Fitspiration: deze vrouw bewijst dat je in één jaar een heel ander figuur kunt krijgen
Sluiten