Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 15 feb 2019

Five Feet Apart is de enige romantische film die je met de meiden wil zien

Een droom komt uit: één van je lievelingsacteurs Cole Sprouse speelt in een romantische film. Zet 23 maart alvast in je agenda, want dan gaat de film Five Feet Apart in première. Geloof ons, die wil je zien. Maar laten we eerst de trailer eens bekijken.

Ons hoor je niet protesteren dat we binnenkort het knappe koppie van Cole kunnen bewonderen. Grote kans dat jij de film óók wil zien met de meiden.

Verhaallijn Five Feet Apart

Stella Grant, gespeeld door Haley Lu Richardson, is een gewone tiener, maar ook een taaislijmziekte patiënt. Een ongeneeslijke aandoening waarbij zich in het hele lichaam slijm ophoopt.

Hierdoor is ze meestal in het ziekenhuis, waar ze dealt met routines, grenzen en zelfbeheersing. Deze worden allemaal tot het uiterste getest wanneer ze de mede-patiënt Will Newman, Cole Sprouse, ontmoet.

Ze hebben gelijk oog voor elkaar, ondanks de regels die voorschrijven dat er een veilige afstand tussen hen bewaard moet worden. Will en Stella mogen elkaar niet aanraken, waarbij ze altijd anderhalf meter uit elkaar horen te blijven.

Terwijl hun aantrekkingskracht sterker wordt, neemt ook de verleiding om de regels te verbreken en hun chemie te omarmen toe. Wat het nog lastiger maakt is Will’s mogelijk gevaarlijke opstand tegen zijn lopende medische behandeling. Kan uiteindelijk de persoon van wie ze houdt redden wanneer zelfs de lichtste aanraking verboden is?

Bekijk hier de trailer:

We kunnen nu al niet wachten.

Deze film ga je ook waarschijnlijk geweldig vinden

Noah Centineo speelt in een nieuwe Netflix film die net zo leuk is als ‘To All The Boys I’ve Loved Before’

Reageer op artikel:
Five Feet Apart is de enige romantische film die je met de meiden wil zien
Sluiten