Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 jan 2018

Vriendinnenuitje: Deze manege heeft alleen maar Fjorden paarden en ze zijn fantastisch

Als je zelf van paarden houdt en er geregeld eentje opzoekt om op pad te gaan, dan wil je die interesse natuurlijk ook met je vriendinnen delen. Maar als die niks van die beesten moeten hebben, wordt het lastig. Tot nu.

Want ook als je vriendinnen geen paardenliefhebbers zijn, wordt het bij deze Fjorden manege in Breda een groot feest. Want daar staan alleen maar Fjorden op je te wachten.

Fjorden manege in Breda

Normaal ga je naar een manege toe om je eigen paard of het paard van iemand te verzorgen, maar bij Stalhouderij Het Fjordenpaard kun je ook een vriendin meenemen zonder ervaring. Daar kun je niet alleen de Fjordenpaarden verzorgen, maar ook een ritje met ze maken door het bos of op het strand.

En geloof ons, deze pony’s zijn fantastisch voor al je vriendinnen die nog nooit op een paard of pony gereden hebben. Het zijn lieve dieren die ook nog klein en rond zijn. Daardoor zit je er eigenlijk best wel lekker op. Zonder grappen.

Bij Stalhouderij Het Fjordenpaard kun je op iedere zondag van het jaar met je vriendinnetjes rijden, met je collega’s of met je aanstaande verloofde. Ja, je kunt ook een huwelijksaanzoek doen bij de manege. Sunday funday.

Reageer op artikel:
Vriendinnenuitje: Deze manege heeft alleen maar Fjorden paarden en ze zijn fantastisch
Sluiten