Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 7 sep 2018

Ochtendhumeur? Deze hilarische flamingo badmuts vrolijkt je ‘s ochtends sowieso op

Als je vaak met het verkeerde been uit bed stapt, hebben we de oplossing voor je gevonden. Want door deze knalroze flamingo badmuts schiet je gegarandeerd iedere ochtend in de lach.

Doei opblaasbaar flamingo luchtbed en hallo flamingo badmuts. Dit knalroze exemplaar wil je toch gewoon in de badkamer hebben liggen?

De flamingo badmuts van je dromen

Nu de temperaturen dalen is het sowieso niet meer echt aantrekkelijk om op je flamingo floaty op het water te dobberen. Een uitgebreide badsessie klinkt in de herfst toch echt een stuk beter, niet?

En daar komt deze briljante vondst handig bij van pas. Iedere dag je haren wassen is sowieso niet echt goed voor je lokken. Onhandig proberen om je hoofd droog te houden hoeft nu dus niet meer – en da’s best heel fijn.

Drie vliegen in een klap

Met de flamingo badmuts sla je dus eigenlijk drie vliegen in een klap. Drie? Ja, echt. Want je wordt er vrolijk van, je haren blijven droog en je hebt gelijk een leuk asseccoire om je badkamer mee op te leuken.

Je koopt de badmuts voor maar 10,66 euro bij de briljante Autralische webshop Finder Keepers, waar je trouwens nog veel meer geweldige hebbedingen scoort.

 


Super trouper: er bestaat een Mamma Mia café en dat is de perfecte plek voor een meidenavond

Reageer op artikel:
Ochtendhumeur? Deze hilarische flamingo badmuts vrolijkt je ‘s ochtends sowieso op
Sluiten