Renée
Renée | LinkedIn Life 23 april 2019

Goedkoop weekendje weg met je vriendinnen? Je slaapt nu voor €12,99 bij een 4 sterren-hotel

App je vriendinnen om te vragen wanneer jullie weer een weekendje weg gaan, want we hebben een fijne Fletcher aanbieding voor je gevonden. Jullie kunnen daar nu namelijk voor €12,99 per nacht slapen en wauw, dat is echt een koopje.

Meerdere keren per jaar is het feest: dan is de Fletcher aanbieding weer online en slaap je voor een prikkie in een drie of vier sterren hotel. Nu is het weer jullie kans om een heerlijk weekendje weg te gaan.

Fletcher aanbieding voor €12,99

Als je oren hebt naar een weekend weg in eigen land is dit het moment om kaartjes te kopen, want dan zit je binnenkort heerlijk in een fijn hotel voor een prikkie. De Fletcher aanbieding is nu te vinden op de website van Kruidvat.

Kleine suggestie: wees er snel bij, want voor je het weet is je nummer één keuze hotel volgeboekt en dat willen we natuurlijk niet hebben.

Voorwaarden hotelactie

Bij zo’n actie is het heel belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Die vind je op de site van Kruidvat, maar we hebben de belangrijke spelregels ook hieronder genoteerd:

♡ Per kamer zijn er 2 activatiecodes nodig (ook wanneer je alléén gaat).
♡ De activatiecodes zijn te koop vanaf 15 april 2019 tot en met 5 mei 2019.
♡ De activatiecodes zijn geldig voor hotelovernachtingen in de periode van 15 april 2019 tot en met 30 november 2019 (inclusief feestdagen).
♡ Per reservering wordt eenmalig €5,95 reserveringskosten in rekening gebracht.
♡ Bij verblijf op zaterdagnacht geldt een toeslag van €5 per persoon.
♡ Minimale leeftijd om te reserveren is 18 jaar.
♡ Reserveer vóór 30 juni 2019. Hierna verliezen de activatiecodes hun waarde.
♡ Bij aankomst in het hotel moet je je bevestigingsmail waarop je unieke code duidelijk zichtbaar is afgedrukt overhandigen.

Lees ook: Pak je koffers maar! Reizen is goed voor je gezondheid

Reageer op artikel:
Goedkoop weekendje weg met je vriendinnen? Je slaapt nu voor €12,99 bij een 4 sterren-hotel
Sluiten