Flirtend het nieuwe jaar in: 5 tips om je flirt-skills te verbeteren

Flirten is lastig. Je hebt het in je of niet. Bij de ene persoon komt het totaal vanzelf, maar bij de andere persoon is het best een goed. Hoe doe je dit nu eigenlijk? Wat is flirten en wat is interesse tonen? Wij leggen het je uit. Met deze tips kan je je flirt-skills naar een volgend level tillen.

Let je op?

Flirten

Bij twijfel – knipogen 😉

1. Wees zelfverzekerd

Confidence is alles. En er is écht niets sexyer dan een vrouw met zelfvertrouwen. Als je weet wat je wil kom je sowieso beter over dan dat je twijfelt. Het is een heerlijk gevoel om zeker te zijn van je zaak. Je zit lekker in je vel, bent niet afhankelijk van andermans mening en het je kunt de hele wereld aan. You go girl.

2. Toon interesse in zijn/haar leven

Dit vind jij zelf waarschijnlijk ook heel fijn. Als iemand interesse in je toont dan voel je je speciaal. Zo werkt het dus ook bij je crush. Iedereen houd van complimenten, aandacht en interactie. Wees dus oprecht geïnteresseerd.

3. Leg de aandacht op je lippen

Wil je flirten, leg dan de aandacht op je lippen. Het klinkt af en toe gek en overdreven – maar geloof ons, het werkt echt. Doe er dus alles aan tijdens een date om zoveel mogelijk aandacht te leggen op je lippen.

4. Glimlachen tijdens het flirten

Met een glimlach geef je aan dat je het naar je zin hebt. Maak hier gebruik van, als je het leuk hebt en wilt flirten laat dat zien met een lach.

5. Wees af en toe een beetje obvious

Heel subtiel flirten is leuk, maar het kan ook té onopvallend zijn. Wees af en toe dus een beetje duidelijk en maak duidelijk dat je hem/haar leuk vind. Vooral mannen vinden het lastig om hints op te pikken. Wees dus niet te onopvallend.

Lees ook: Sexy AF – maar vergeet niet om deze 3 don’ts bij sexting goed in je (rode) oortjes te knopen

Reageer op artikel:
Flirtend het nieuwe jaar in: 5 tips om je flirt-skills te verbeteren
Sluiten