Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 5 mrt 2020

Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden sturen de meest uitdagende berichtjes op datingapps

Tinder, Happn, The Inner Circle: de hele rimram staat op jouw telefoon. De helft van je GB ben je kwijt aan het geheugen van deze datingapps, maar who cares? Ben jij een ster in flirten en uitdagende berichtjes sturen? Dan kan het niet anders dan dat jij één van deze drie sterrenbeelden hebt.

De een is er wat beter in dan de ander, flirten in de vorm van berichtjes sturen. Dat is nog best wel een kunst want je wil én grappig overkomen én sexy. Je sterrenbeeld kan een boel over je vertellen en ook of je daar goed in bent. Oelala.

Flirten en uitdagende berichtjes sturen

Je hebt lef nodig, neemt graag risico’s in het leven en je weet hoe je anderen kunt inpakken (met woorden in dit geval). Ben jij één van deze drie sterrenbeelden, dan komt het helemaal goed met jou en je versierstrucs op datingapps.

1. Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Ja Kreeft, het zal je niks verbazen dat jij hiertussen staat. Hoewel je enorm romantisch bent ingesteld, heb jij ook een heel stoere (lees: ondeugende) kant. Mensen swipen jou niet voor niks de goede kant op want de interesse van een ander heb jij bijzonder snel gewekt. Je bent bijna mysterieus.

Jij bent ontzettend creatief en dat kun jij ook prima uiten in woorden. Zodoende dat jij als geen ander weet hoe je iemand kunt teasen met een berichtje. Online flirten gaat jou dan ook zeer gemakkelijk af. Appt je crush iets sensueels terug? Dan neemt jouw fantasie het over en verzin jij zo weer een lekkere oneliner.

2. Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

O, o, weegschaal, jij bent dol op aandacht. Elke keer dat er een match op je beeldscherm tevoorschijn komt, krijg je daar toch een beetje een kick van. Kun je het wel allemaal bijhouden? Ach, wat maakt het ook uit, je bent jong dus ga er voor! Jouw flirtskills online zijn van het hoogste niveau en je weet iedereen zo om je vinger te winden.

Het duurt niet lang voordat jij een berichtje krijgt met een uitnodiging voor een date. Ook wel zo fijn als je dan over kunt gaan op het echte werk offline. Gooi je charmes in de strijd want charmant ben je zeker.

3. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Vrouwen met het sterrenbeeld schorpioen zijn de meest gepassioneerde en seksuele tekens uit de dierenriem. Klinkt niet zo gek in de oren toch? Jij kunt helemaal opgaan in flirten op datingapps, zoals je ook in andere dingen opgaat in de vorm van doorzettingsvermogen. Je doet er alles aan om die leuke crush te versieren.

Je bent gepassioneerd, stuurt doelgerichte berichtjes en voelt intuïtief de ander heel goed aan. Van een erotisch berichtje ben jij echt niet vies en jij moet ook helemaal zelf bepalen wat je doet meid. De ware Jacob begint zich ook ergens dus wij snappen wel dat je er alles aan doet om hem of haar te versieren.

Meer weten over flirten? Lees ook:

Reageer op artikel:
Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden sturen de meest uitdagende berichtjes op datingapps
Sluiten