Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 10 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Florine van Echte Gooische Meisjes is bevallen van een zoontje en dit is zijn naam

Yes! Ook Florine van Echte Gooische Meisjes mag zich nu dan ook eindelijk een Echte Gooische Moeder noemen. Sinds vorige week is het programma Echte Gooische Moeders te zien op Videoland maar alleen Florine was nog niet echt moeder, tot dit weekend. Afgelopen weekend is zij bevallen van een zoontje.

En wij vertellen je de naam.

Florine is nu een Echte Gooische Moeder

Florine Hofstee en haar man Jeroen Stoop vieren feest. De twee vertellen op Instagram dat hun zoontje op zondagochtend geboren is. Zo begon Florine Hofstee haar bericht op Instagram: “Beer Stanilaus Stoop is vanmorgen op 8 november om 03.50 uur geboren”. “Dit gevoel is onbeschrijfelijk. Terwijl hij aan mijn borst zit schrijf ik dit”, vervolgt de Echte Gooische Moeder.

Ook liet Florine op Instagram weten dat ze eigenlijk al veel eerder was uitgerekend, namelijk 27 oktober. Maar Beer liet nog eventjes op zich weten.

Felicitatie van Pauline Wingelaar

Zo werd Florine natuurlijk overspoeld met lieve felicitaties op haar Instagram. Maar een felicitatie was wel heel bijzonder. Jawel, deze felicitatie was van Pauline Wingelaar – een van de andere Echte Gooische Moeders.

Zo zei ze: “Wow! Wat ben je knap en trots Flo! Prachtig! En wat een te leuke naam! Ga maar heerlijk op die wolk zitten met je gezinnetje”. Zie hieronder zelf de foto van Florine en haar gezinnetje.

Echte Gooische Moeders

Vorige week kondigde wij al aan dat Echte Gooische Moeders vanaf 4 november van start is gegaan. Hierin openen de Gooische dames (lees: Pauline, Florine, Bo, Kimberley, Leslie en Pauline) opnieuw hun deuren van hun Gooische huizen en het Gooische reservaat.

Alhoewel sommige van hen niet meer in het Gooi wonen, blijft toch altijd gelden: je kunt het meisje wel uit het Gooi halen, maar het Gooi niet uit het meisje. Benieuwd naar deze te leuke serie? Je kijkt het op videoland.

Lees ook: OMG! Legally Blonde staat vanaf deze datum op Videoland

Reageer op artikel:
Babynieuws! Florine van Echte Gooische Meisjes is bevallen van een zoontje en dit is zijn naam
Sluiten